Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Inhoud essie adventkalender 2021 uit Duitsland (spoilers!)

essie adventkalender 2021

Even geleden was ik naar de DM gegaan en daar zag ik wat adventkalenders. Ik wilde daar graag wat van hebben en nam deze essie adventkalender mee naar huis. Deze komt dus uit Duitsland en ik weet niet of deze dezelfde inhoud heeft als die in Nederland verkrijgbaar is. Het zijn dus wel spoilers die je nu gaat zien. Dus mocht je de inhoud niet willen zien, dan moet je dit artikel even weg klikken ­čśë Ik heb het opgedeeld in steeds 4 producten per foto op volgorde van de kalender. Dus op de 1e foto zie je producten van de 1e t/m de 4e dag, enz.

Lees ook: Essie After Sex, nagellak voor kerst?

essie adventkalender

1: 008 find me an oasis

2: strong start

3: 413 mrs. always right

4: clarifying nail polish remover

5: fairy tailor

6: top coat

7: 606 wire-less is more

8:15 sugar daddy

9: 77 chinchilly

10: good to go

11: 798 mod square

12: 340 air dry

essie adventkalender

13: 57 forever yummy

14: apricot oil

15: 796 hi maintenance

16: 88 licorice

essie adventkalender

17: 515 lieblings mensch

18: no chips ahead

19: 797 skinny dip

20: 6 ballet slippers

essie adventkalender

21: 799 after school boy blazer

22: 64 fifth avenue

23: 101 lady like

24: 441 getting groovy

Mijn mening

Mijn mening is dat ik het best een leuke inhoud van de essie adventkalender vind. Er zitten producten in die ik ook echt zou gaan gebruiken en naar mijn idee niet echt opvullertjes. Dat zie ik wel vaak voorbij komen bij adventkalenders en vind ik altijd zo jammer. Ook zitten er genoeg roodtinten in om mijn rode obsessie weer aan t vullen, haha! Ja, wat mij betreft zeker een aanrader!

Bij Douglas zag ik er ook 1 online staan en het leek dezelfde inhoud te zijn. Deze vind je hier bij Douglas.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 8 november 2021 / 14:50

    Gecombineerd met oud roze tinten, love it! Ziet er goed uit