Sally Hansen nagellak, 3 tinten swatches rood en koper

by Mariska

Het was alweer even geleden dat ik nagellak van Sally Hansen heb gebruikt en geswatcht. Deze heb ik laatst gekocht omdat ik ze zo mooi vond. Rood is natuurlijk altijd een goed idee, maar koper is ook helemaal aan mij besteed de laatste tijd. Tijd om deze te laten zien. Rood is zo een mooie en krachtige kleur, ik hou ervan. Voor mij is het geen 50 tinten grijs maar 50 tinten rood, haha! Genoeg over rood, kijk maar mee naar de swatches. Die zeggen namelijk genoeg.

Lees ook: Sally Hansen miracle gel

Sally Hansen nagellak, rood en koper

sally hansen nagellak

Dit zijn de 3 kleuren die ik heb gekocht. Van links naar rechts: 480 Wine Stock, 440 Dig Fig, 660 Terra Coppa. Ik vind vooral Terra Coppa heel erg gaaf en ook lekker feestelijk. Een aantal jaar geleden had ik ook al wat nagellak van Sally Hansen en daar was ik al tevreden over. Ook over deze kleuren ben ik heel erg tevreden. Op de onderstaande foto’s van de swatches heb ik op elke foto 2 laagjes nagellak gebruikt voor de beste dekking. Wat mij direct opviel is dat het erg snel droogt, dus je kunt snel door naar het 2e laagje. Dat vind ik fijn!

Sally Hansen 480 Wine Stock

sally hansen nagellak 480 wine stock

Wine Stock is een hele donker bordeauxrode kleur die zelf wat neigt naar bruin vind ik. Ik vind hem heel mooi voor de feestdagen of de donkere dagen. Met de 2 laagjes dekt deze prima.

Sally Hansen 440 Dig Fig

sally hansen nagellak 440 dig fig

Dig Fig is eigenlijk een normale rode kleur, maar wel een donkerrode. Niet heel speciaal, maar wat ik al zei: ik kan nooit genoeg rode nagellak hebben, haha. Prima lak ook in 2 laagjes en droogt snel.

Sally Hansen 660 Terra Coppa

sally hansen nagellak 660 terra coppa

En dan mijn favoriet: Terra Coppa! Ik vond hem wat lastig om mooi en goed op beeld te krijgen, maar met wat aanpassingen is het toch wel aardig gelukt. Echt een mooie koperen kleur die voornamelijk bestaat uit shimmer en glitter. En dan heel erg veel! Ook zo een mooie lak voor de aankomende feestdagen.

Sally Hansen nagellak koop je vaak gemakkelijk bij de drogisterij of bol.com. Zeker het proberen waard.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?