Tip: schildersdoeken Action als achtergrond voor je foto’s

Op het moment dat ik nog een kamer had in Purmerend was ik al wel bezig met bloggen, zo’n anderhalf jaar geleden was dat en ik had nog een andere blog die nu niet meer bestaat. De licht inval in mijn kamer was niet al te best, alleen op een bepaald moment van de dag. Ik begon erachter te komen wanneer dat was en dat ging goed en de foto’s waren ook wel redelijk. Maar toch wilde ik iets waardoor ik een witte achtergrond had, dat vind ik mooier voor productfoto’s omdat de achtergrond dan neutraal is en het product er als het ware uitspringt. Neem deze schildersdoeken Action!

Lees ook: 5x marmeren achtergrond voor fotografie

Schildersdoeken Action

De foto van de Essie Leading Lady winactie heb ik bijvoorbeeld gemaakt op dat een Action schildersdoek. De de foto donker is komt trouwens omdat het in de avond was en geen daglicht, maar je ziet wat ik bedoel met de witte achtergrond.

Ik kwam dus op het idee om zo een schildersdoek mee te nemen bij de Action. Je hebt ze in verschillende maten en kosten zo rond de €5,00. Dat ligt er natuurlijk een beetje aan welke maat je neemt, maar duurder dan dat is het niet.
Het leek mij wel een goede tip om aan jullie door te geven, mochten jullie op zoek zijn naar een mooie achtergrond voor jullie foto’s. Als de achtergrond namelijk wit is dan springt het product er extra mooi uit vind ik zelf. Een leuk dekentje bijvoorbeeld is ook leuk, alleen als de achtergrond te druk is dan leg je meer de focus daarop dan op het product.

Naast de schildersdoeken van Action zijn er natuurlijk ook nog andere mogelijkheden. Je kunt ook bijvoorbeeld een tijdschrift of een krant gebruiken als achtergrond voor foto’s. Wees creatief!

Geverifieerd door MonsterInsights