Pure Obagi Daily Hydro-Drops, luxe huidverzorging

obagi daily hydro drops

Even geleden kreeg ik de vraag of ik de Obagi Daily Hydro Drops wilde ontvangen voor een review. Ik gebruik niet mega veel huidverzorging, maar ik vind het wel fijn om een goed product te hebben die het goed doet op mijn huid. Ik heb dit luxe serum van Pure Obagi dus getest en ik deel mijn mening in dit artikel. Het is wel het luxe segment huidverzorging.

Lees ook: Nanoil haarmasker met keratine voor haar dat wordt hersteld

Pure Obagi Daily Hydro Drops

De Obagi Daily Hydro Drops zitten in een kleine glazen flacon met een zilverkleurige dop. De dop kun je aan de bovenzijde indrukken zodat het pipet dat eraan zit wordt volgezogen met het product. Op die manier kun je goed doseren qua hoeveelheid, dat vond ik wel een pluspunt en handig. Nadeel aan een glazen flacon is wel dat je goed moet oppassen dat je het niet op een tegelvloer, zoals in de badkamer, moet laten vallen. Maar de dop is zeker een pluspunt!

Deze Hydro Drops van Pure Obagi breng je aan op een schone huid en kun je voor je dagcrème gebruiken of in plaats van de crème. Dat is net wat je zelf fijn vindt. In de ochtend of in de avond ook wat je zelf het fijnste vindt. Het serum kan daarbij elke dag gebruikt worden als goede hydratatie en is veilig om rond de ogen te gebruiken.

En wat ik vind van de hydro drops?

Ik vind het fijn in gebruik, mede ook doordat je goed kunt doseren door de pipet. De kleine goudkleurige balletjes zie je wel als je het product op je huid aanbrengt maar ‘gaan kapot’ als je het goed in masseert. Dan komt er een soort olie vrij. Ook niet heel vervelend is dat het product een lichte maar aangename geur heeft.

Mijn huid voelt goed aan na gebruik van het product en goed gehydrateerd. Ik gebruik het dan ook met veel plezier, maar wel voor mijn dagcrème. Niet in plaats van.

De Obagi Daily Hydro Drops kosten €102,46.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook