Hoe houd je je leven als vrijgezel spannend?

leven als vrijgezel spannend houden

Al tijden maak ik er geen geheim van dat ik (bewust) vrijgezel ben. Ik heb ervoor gekozen om vrijgezel te zijn en samen te leven met mijn 2 katten. Sommige mensen denken dat ik de ware gewoon nog niet ben tegengekomen en dat kan, maar ik vind het alleen zijn eigenlijk wel heel fijn. Geen verantwoording afleggen aan je partner, zelf je geld uitgeven waaraan je dat wilt en als je even een weekend weg wil met vriendinnen kan dat ook. En ik hou van mijn vrijheid, maar misschien komt daar later nog verandering in. Zeker omdat ik uit de kast ben gekomen kortgeleden. Daar vertel ik later meer over in een apart artikel. Maar hoe houd je je leven als vrijgezel spannend? De dingen die ik als tips deel zijn meestal niet van toepassing in mijn eigen vrijgezellenleven trouwens ;)

Lees ook: Vrijgezel zijn is niet saai, en dit is waarom!

Je leven als vrijgezel spannend houden

anonymous woman walking in grassy field
Photo by Hebert Santos on Pexels.com

Het klinkt als een hele opgave om je vrijgezellenleven spannend te houden, maar op zich valt dat reuze mee. De suggesties hieronder zijn niet perse op mijn vrijgezellenbestaan van toepassing ;) Ik help dat gelijk maar even uit de wereld zodat daar geen verwarring over ontstaat. Maar als je vrijgezel bent en je bent op zoek naar een (vaste) relatie of bijvoorbeeld een one night stand dan heb je wel iets aan deze tips.

Een dating app of site

Er zijn verschillende apps of sites beschikbaar waar je je kunt inschrijven om op zoek te gaan naar een heuse date. De ene site of app is speciaal voor hogeropgeleiden en de andere is weer heel laagdrempelig. Tinder kennen we natuurlijk ook allemaal. Vooruit, ik heb ook wel op Tinder gezeten maar dat is niet mijn ding. Heb het idee dat er heel veel fake profielen zijn omdat iedereen zich altijd perfect wil voordoen. Althans, dat lijkt zo. Maar er zijn dus ook serieuze apps en sites. Wellicht moet je er iets voor betalen. Voor niets gaat de zon op ;)

Blind date

Als je het heel spannend wil houden als vrijgezel, dan kun je er ook voor kiezen om een blind date op te zetten. Misschien heeft een goede vriendin of een familielid nog wel een leuke vrijgezelle man of vrouw en kennen jullie elkaar niet. Je moet er natuurlijk van houden omdat je écht niks van elkaar weet of geen beeld van elkaar hebt. Maar spannend lijkt het me wel om te doen.

Vrijgezellen party of reis

Van andere vrijgezelle mensen uit mijn omgeving hoor ik ook wel dat zij weleens met een vrijgezellenreis zijn meegegaan. Bijvoorbeeld een vakantie met een busreis die alleen voor vrijgezellen is. Om je leven als vrijgezel spannend te houden is dat natuurlijk wel een hele leuke optie. Je leert op die manier ook nog eens nieuwe mensen kennen en dat is vaak ook al heel erg gezellig. Misschien vind jij daar wel jouw prins of prinses op het witte paard! You never know ;)

Speeltjes

Ook zijn speeltjes er natuurlijk ook om je leven als vrijgezel spannend te houden. Sommigen zweren erbij en anderen vinden het helemaal niks. Vibrators zijn natuurlijk vrij populair, zoals een wand vibrator. Die kun je alleen gebruiken, maar stel dat je een date hebt dan kan je het ook samen spannend maken door de speeltjes te gebruiken. Dat maakt het natuurlijk net even wat spannender allemaal!

Er zijn dus tal van opties om je leven als vrijgezel spannend te houden en ik ben er vast nog heel veel vergeten. Niet gek, want iedereen heeft zijn of haar eigen behoeftes natuurlijk ;)

Geverifieerd door MonsterInsights