Sponsor een pup van KNGF Geleidehonden en dit is waarom

kngf geleidehonden

KNGF Geleidehonden is 2 jaar geleden gestart met SPUP. SPUP is een online platform waar je een pup kunt sponsoren voor 8 euro per maand. Op het moment dat je een pup gaat sponsoren krijg je een inlogcode waarmee je kunt inloggen om jouw Spup te volgen. Bij Sponsor een pup kun je de pup volgen in het opleidingstraject totdat hij/zij is gematched met de toekomstige baas.

Foto: Shutterstock/ANURAK PONGPATIMET

In dat dagboek lees je wekelijks de update rondom de Spup in de vorm van filmpjes en foto’s. Zo kun je zien dat de donatie die je doet nuttig wordt gebruikt. Met jouw steun help je erg mee aan de missie: namelijk mensen met een beperking een beter leven geven dankzij een professioneel getrainde geleidehond.

Waarom sponsor een pup?

sponsor een pup kngf geleidehonden

Op de website Sponsoreenpup.nl vind je de nodige informatie en bovenstaande afbeelding is er daar een van. Als je je aanmeldt als donateur kun je kiezen uit deze 3 lieve koppies om te sponsoren. Het zijn nog pups en worden opgeleid tot ze ongeveer 2 jaar zijn. Dan worden ze geplaatst bij een cliënt en zullen ze hun opleiding in de praktijk moeten laten zien.

Zelf vind ik een enorm goede zaak dat Sponsor een pup is opgezet. Er zijn genoeg schrijnende gevallen waarbij een persoon een geleidehond nodig heeft in het dagelijkse leven. Ik weet dat een van mijn vorige collega’s ook een pup heeft gesponsord destijds en ik af en toe met haar mee keek in het dagboek.

Wat krijg je voor 8 euro per maand en waarom zou je het doen?

Voor de sponsoring van een pup betaal je 8 euro in de maand om de opleiding voor de pup mee te betalen. Des te meer donateurs des te meer pups er opgeleid kunnen worden. En kijk nou even naar die lieve koppies op de foto! Ik vind het een enorm goed doel, zeker ook omdat je elke week dagboekjes kunt zien en de pup daadwerkelijk kunt volgen door middel van foto’s en filmpjes. Je ziet waar je geld naartoe gaat tot de pup een huisje krijgt toegewezen en daadwerkelijk aan het werk gaat.

Als je je wilt aanmelden voor Spup kun je dat doen via deze link.

Lees ook:
Het 6 minuten dagboek om elke dag herinneringen op te schrijven
Geld besparen op je mobiele telefonie, 3tips!
Nieuwe sieraden van My Jewellery

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook