Outdoor speelgoed voor kinderen, maak je kind blij!

Outdoor speelgoed voor kinderen in de zomer

Buitenspeelgoed voor kinderen is natuurlijk heerlijk met dit weer. Denk hierbij aan een een lekker zwembadje die je op kunt zetten, een zandbak (is dat wel handig met water? ;) ) of een skippybal. Er is zoveel leuk outdoor speelgoed verkrijgbaar om je kind blij te maken, dat ik ter inspiratie een aantal mogelijkheden op een rij heb gezet. Zeker in deze tijd van het jaar is buitenspeelgoed natuurlijk hartstikke leuk. Met temperaturen van 25+ ben je graag buiten én je kinderen natuurlijk ook.

5x outdoor speelgoed waar je kinderen blij van worden

Voetbaldoel

Voetballen is niet alleen voor jongens, tegenwoordig zijn meisjes ook te vinden bij een voetbaldoel. Hoe leuk is dat om in je tuin neer te zetten in combinatie met een leuke gekleurde voetbal? Zeker met dit mooie weer is het super leuk om lekker te voetballen in de tuin. Als je een grote tuin hebt kunnen de kids ook lekker rennen en uitrazen. Dat vind je als moeder (of vader) natuurlijk helemaal niet erg! Let er bij warm weer uiteraard op dat ze wel genoeg vocht binnenkrijgen als ze veel zweten.

[content-egg module=Bolcom products=”9200000108651417″ template=list]

Zwembad in de zomer is top buiten speelgoed

Een zwembad ligt natuurlijk erg voor de hand, maar staat wel bovenaan het rijtje van outdoor speelgoed. Dit buitenspeelgoed doet het vooral in de zomer erg goed én er zijn verschillende soorten en maten zwembadjes. Als je als ouder ook lekker wil dobberen met warm weer, kan je ervoor kiezen om een groot familiezwembad uit te zoeken. Dan kan je ook lekker opblaasbeesten in het zwembad gooien en is er voor iedereen wat te doen! Om het zo compleet mogelijk te maken zou ik aanraden om er altijd een afdekzeil bij te doen en eventueel een pomp. Dan houd je het water schoon en heb je langer plezier van het water én het scheelt weer in kosten.

[content-egg module=Bolcom products=”9200000026845439″ template=list]

Watertafel

Ook top outdoor speelgoed met dit weer is een watertafel. Dat is weer heel iets anders dan een zwembad, maar valt vooral bij de kleinere kinderen wel in de smaak. Uiteraard moet je je kinderen in de gaten houden, maar het is veiliger dan een zwembad. Vaak is het in combinatie met zand en dan kunnen de kinderen lekker kliederen. Bij de link hieronder zie je zo’n watertafel waar ook zand op gebruikt kan worden én waar al buitenspeelgoed bij zit. Dan heb je lekker alles in één, net zo handig! Vaak kun je bij winkels als Action ook wel veel outdoor speelgoed vinden die je op deze tafel kan gebruiken. Succes gegarandeerd!

[content-egg module=Bolcom products=”9300000147267607″ template=list]

Zandbak

The good old zandbak doet het altijd goed! En deze zandbak hieronder wordt ook nog eens geleverd met een afdekzeil én gronddoek. Dat is helemaal compleet! Je hoeft alleen speelzand aan te schaffen en natuurlijk leuk speelgoed die de kinderen kunnen gebruiken in de zandbak. Aan het einde van de dag sluit je hem af met het afdekzeil, zodat er geen katten in kunnen kakken of andere dieren in kunnen. Wat mij betreft naast het zwembad een van de beste keuzes voor outdoor speelgoed waar je ook nog eens lang mee doet. Als kind kan ik me herinneren dat ik er echt úren in heb gespeeld en tientallen taartjes heb gebakken met al die vormpjes :)

[content-egg module=Bolcom products=”9300000096183517″ template=list]

Waterpistolen

Ervan uitgaande dat het nog wekenlang mooi weer blijft (volgens de weerapp op mijn telefoon), zijn waterpistolen natuurlijk ook super leuk buitenspeelgoed. De kinderen rennen actief achter elkaar aan, razen uit en hebben ook wat verkoeling met dit weer. Dit outdoor speelgoed is een regelrechte hit en ze zijn ook lekker budget. Ook op vele plekken verkrijgbaar, zoals bij Lidl.

[content-egg module=TradetrackerProducts template=list]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *