6 x leuke inspiratie voor geboortekaartjes

6x inspiratie voor geboortekaartjes

Gefeliciteerd, lieve mama in spé! De geboorte van jullie kleintje komt steeds dichter bij en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het geboortekaartje, heb je daar inspiratie bij nodig? Het kaartje is niet alleen een aankondiging van de geboorte, maar ook een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode. Daarom hebben we wat leuke inspiratie voor geboortekaartjes op een rijtje gezet, zodat jij straks een kaartje kunt versturen waar je helemaal happy mee bent!

#1 Dieren-thema

Als je van dieren houdt, dan is een schattig geboortekaartje met een dieren-thema perfect voor jullie kleintje. Kies voor een ontwerp met bijvoorbeeld een olifantje, beertje of een lief konijntje. Deze kaartjes zijn zowel leuk voor geboortekaartjes voor een meisje als voor een jongen. Personaliseer het kaartje met de naam van jullie baby en pas de kleuren aan naar jullie persoonlijke smaak.

#2 Minimalistisch

Hou je van rustige kleuren en een strak design? Dan is een minimalistisch geboortekaartje wellicht iets voor jullie. Kies voor een simpele lay-out met bijvoorbeeld alleen de naam van jullie kleintje, geboortedatum en gewicht. Door de eenvoud van het ontwerp wordt de focus echt op de belangrijkste informatie gelegd.

#3 Originele vorm

Wil je echt iets unieks voor jullie geboortekaartje? Kies dan voor een originele vorm. Denk hierbij aan een kaartje in de vorm van een wolk, hartje of rompertje. En wist je dat er tegenwoordig ook tent-kaartjes zijn? Deze kun je zelf vouwen en in elkaar zetten. Hoe leuk!

#4 Op berkenhout

Als je van een natuurlijke uitstraling houdt, dan zijn geboortekaartjes op écht berkenhout een echte aanrader. Het hout zorgt voor een stoer en natuurlijk effect. Ook hierbij geldt dat je het kaartje kunt aanpassen aan je eigen wensen en bijvoorbeeld een foto van jullie kleine toe kunt voegen.

#5 Holografisch

Een holografisch geboortekaartje anno 2023 is helemaal hip! Het ziet er gaaf uit door de glanzende en spiegelende effecten van het materiaal. Het is een creatieve toevoeging aan jullie geboortekaartje waarmee jullie de komst van jullie kleintje extra speciaal kunnen maken.

#6 Gebruik van foto’s

Persoonlijke geboortekaartjes maken met een foto van jullie kindje is toch wel heel bijzonder. Kies bijvoorbeeld voor een foto van jullie newborn in een schattig outfitje of met een leuk accessoire. Voeg daarnaast de geboortedatum en de naam van jullie kleine toe voor een compleet gepersonaliseerd kaartje.

Ga je voor een lief dieren-thema, een strak minimalistisch ontwerp, een originele vorm, natuurlijk berkenhout, opvallende holografische folie of een persoonlijke foto? De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk gezinnetje is er wat moois. Succes met het uitzoeken van jullie perfecte geboortekaartje en geniet van deze bijzondere tijd samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *