Nieuw: Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

flowerbomb ruby orchid viktor rolf featured

Geïnspireerd door de theatrale tradities van de burlesque, introduceren Viktor&Rolf een nieuwe toevoeging aan de FLOWERBOMB parfumcollectie. In navolging van DEW, NECTAR en MIDNIGHT, is Viktor & Rolf Flowerbomb RUBY ORCHID de meest zinnelijke interpretatie van de geur, tot nu toe. 

Lees ook: Flowerbomb Mariage van Viktor & Rolf

Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

viktor en rolf flowerbomb ruby orchid pinterest

Het is een gewaagde, uitgesproken geur. Een parfum die geïnspireerd is door een burlesque sfeer, een parfum om uit te dagen en te verleiden. Zelfverzekerd en glamourous – en op subtiele wijze provocerend – steelt zij de show. Stel je maar eens voor: een vrouw verschijnt in de spotlights. Ze zit lekker in haar vel, ze oogt glamourous in haar couture jurk. Denk maar zo…’life is a cabaret’….waarin je jezelf voortdurend weer opnieuw kan uitvinden. 

En nu is het ‘SHOW TIME!’: bevrijd de FEMME FATALE die er in jou schuilgaat! 

De geur

flowerbomb ruby orchid 1

Introductie van een meer indringend, zinnelijk facet van FLOWERBOMB. In samenwerking met drie vooraanstaande parfumeurs hebben Viktor&Rolf FLOWERBOMB RUBY ORCHID gecreëerd, waarin akkoorden van orchidee en vanille gecombineerd zijn – een weelderig, rijk akkoord van een robijnrode orchideebloem gemixt met een intens sensueel en verassend overvloedig rode vanille boon akkoord.

Het akkoord van de robijnrode orchideebloem – de ‘femme fatale’ onder de orchideesoorten, met intens donkerrode bloemen – staat bekend om de amberachtige, haast bedwelmende romige geur, die de weg vrijmaakt voor het originele, stralende en verfrissende karakter van FLOWERBOMB, en deze iets zachter en meer zinnelijk maakt. Het akkoord van de rode vanilleboon geeft de compositie een aanvullende intensiteit – het is als het ware het werkelijke ‘verleidelingswapen’ van de geur. Dit is de eerste keer dat zowel een orchidee als vanille akkoorden tegelijk in een Viktor&Rolf parfum zijn verwerkt. Een akkoord van ‘Vine Peach’ en andere diverse rode fruit soorten dragen bij aan de aanhoudende zweem van plezier, en accentueren het ‘donkerrode’ karakter van de geur.

Prijzen

Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum 30ml € 73,00
Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum 50ml € 97,00

VERKRIJGBAAR VANAF BEGIN FEBRUARI IN ALLE DOOR VIKTOR&ROLF ERKENDE VERKOOPPUNTEN