Menstruatie ondergoed van Libresse

libresse menstruatieondergoed (1)

Libresse introduceert intimawear by Libresse ™, Libresse menstruatie ondergoed dat naadloos aansluit op je menstruatie. Het Libresse menstruatieo ndergoed geeft ruimte aan de natuurlijke flow van het vrouwenlichaam, waar en wanneer dan ook. Met ruim acht tot twaalf uur bescherming geeft intimawear by Libresse ™ hetzelfde comfort en vrijheid als je normale ondergoed. En daarna? Je kunt de slips gewoon wassen en weer opnieuw gebruiken! De slips hebben een hipstermodel en zijn vanaf deze week verkrijgbaar.

Lees ook: Bikini’s en badpakken in plus size

Libresse menstruatie ondergoed, nieuw!

Alternate text

Let’s go with the flow met Libresse menstruatie ondergoed

Soms lieflijk soms naar, soms licht en soms zwaar, meedogenloos en altijd onvoorspelbaar. Vergeet die keurige grafiekjes uit de biologieboeken: menstruaties doen nou eenmaal niet aan wetten en regels en geen één menstruatie is hetzelfde. Geen planning en geen aan/uit knop. Het is tijd dat we stoppen met onzeker zijn over ons eigen lichaam, dus laten we het eens gewoon hebben over die eindeloze spotting, die bloedstolsels, die soort-van-afscheiding en die is-het-nu-over-of-niet ongesteldheid. Laten we eens luisteren naar ons lijf. Laten we gewoon een onderbroek aantrekken en ons lichaam haar ding laten doen.

Schoon en comfortabel

intimawear by Libresse™ zorgt voor een nieuwe, simpele manier van menstrueren. De intimawear hipster voelt net zo comfortabel als normaal ondergoed en dankzij het superabsorberende TriTech is het absorptievermogen van een slip vergelijkbaar met één Ultra Normal maandverband of twee normale tampons. Dat werkt zo: het ondergoed bestaat uit een vochtafvoerende en zachte bovenlaag die snel vocht opneemt, een superabsorberende middenlaag die het vocht goed vasthoudt en tot slot een ademende onderlaag waardoor de stof snel droogt. Bij een lichte tot gemiddelde menstruatie voel je je hierdoor acht tot twaalf uur lang droog en comfi. Dus laat je lijf d’r gang gaan en intimawear by Libresse™ doet de rest.

Goed voor je lijf én de wereld

Libresse zet zich al tientallen jaren in voor een begripvolle wereld waarin vrouwen zich vrij voelen om hun emoties en ervaringen te delen. Je iedere dag van de maand goed voelen, zonder ongemak en schaamte, hoort daar bij. Maar niet alleen heeft intimawear by Libresse™ oog voor de flow van het lichaam, ook die van de planeet wordt niet vergeten. Het ondergoed gaat namelijk wel 50 wasbeurten mee: uitspoelen met koud water, wassen op 40 graden en drogen aan de waslijn of in de droger op een delicaat programma en de slip kan gewoon weer opnieuw gedragen worden.

libresse menstruatieondergoed

“intimawear by Libresse™ staat voor ons symbool voor het omarmen van wie we werkelijk zijn. De menstruatie laat zich nou eenmaal niet plannen en voorspellen. We willen vrouwen het vertrouwen geven hun lichaam haar ding te laten doen, go with the flow! Daarnaast willen wij onze verantwoordelijkheid nemen voor een betere en groenere wereld, die begint bij onszelf. We zijn dan ook trots dat bij intimawear by Libresse™ deze twee idealen hand in hand kunnen gaan.”  Aldus Ineke van den Bemt, Marketing Manager Essity Feminine Care.  

De hipsters van intimawear by Libresse™ zijn ontworpen in elegant zwart met kant en beschikbaar in de maten S, M en L. Vanaf deze week verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister en online via www.kruidvat.nl