Nieuw! EILISH de geur van Billie Eilish

eilish billie eilish fragrance

Billie is haar hele leven geobsedeerd door geuren, van een fascinatie voor parfumflacons als kind tot het verzamelen van honderden geuren terwijl ze de wereld rondreisde. Om haar eerste kenmerkende geur tot leven te brengen, was ze nauw betrokken bij elke stap van het proces en had ze volledige creatieve controle – van de creatieve visie tot het flaconontwerp, de verpakking, de campagne en natuurlijk de geur zelf. Hier is EILISH van Billie Eilish !

“I wanted it to feel like a warm embrace. Like what it feels like to feel your blood rushing through you. It’s a scent that I’ve been chasing for years and years and years. It’s my favorite smell in the world.” – Billie Eilish.

Lees ook: Lancôme Idôle L’intense eau de parfum intense

Eilish van Billie Eilish

eilish billie eilish parfum

EILISH is een boeiende Amber Gourmand parfum die je aantrekt door een warme, gezellige geur die als thuis voelt, waar je ook bent. De geur opent met gesuikerde bloemblaadjes, geaccentueerd door sappige mandarijn en rode bessen. Het hart van de geur ontvouwt zich met zachte kruiden, rijke cacao en romige vanille. De geur is verankerd door basisnoten van warme muskus, tonkaboon en glad hout.

De flacon is geïnspireerd op Billie haar favoriete lichaamsdelen: borst, nek en sleutelbeen en is verguld met amber-brons. Tot nu toe werd EILISH exclusief in de VS gedistribueerd via zijn eigen online winkel billieeilishfragrances.com. Na de Europese lanceringen van bekende merken is DOUGLAS de enige erkende retailer van Give Back Beauty en introduceert EILISH in de DOUGLAS online shops en vele Europese winkels, waaronder Nederland.

Info en verkrijgbaarheid

De nieuwe geur van Billie Eilish zal vanaf 1 juni 2022 verkrijgbaar zijn in geselecteerde Douglas
Stores, Douglas App en op douglas.nl en douglas.be