6x enkellaarsjes voor de zomer

women s brown leather chunky heel calf boots

Het is zomer en de temperaturen liegen er niet om. As we speak is het hier in Enschede 30 graden en ik kan je vertellen dat ik niet echt gemaakt ben voor deze warmte. Maar we moeten het ermee doen. In dit artikel heb ik inspiratie voor je om enkellaarsjes voor de zomer te combineren met je zomerjurk of een leuke jumpsuit. De laatste tijd ben ik weer heel erg bezig met fashion gerelateerde dingen en omdat ik plus size ben vind ik het leuke anderen te inspireren. Dus, check deze enkellaarsjes!

Lees ook: Lolita Lempicka Mon Premier eau de parfum, zomer tip!

Enkellaarsjes voor de zomer onder je jurk of jumpsuit

enkellaarsjes voor de zomer

Bruine enkellaarsjes zijn altijd wel mijn favoriet. De kleur bruin is altijd heel goed te combineren met verschillende kleuren en verschillende outfits. In de collage hierboven zie je een aantal enkellaarsjes voor de zomer die bij van den Assem verkrijgbaar zijn. Een leuke inspiratie voor je dus!

  • Haboob enkellaarsjes met een brede kuitomtrek, ook als je plus size bent kun je hier veel baat bij hebben.
  • Is een enkellaars van het merk Cordwainer en is zo leuk met deze gevlochten look. Lekker zomers vind ik.
  • Cowboy laarsjes zijn altijd goed als je het mij vraagt en je kunt altijd kiezen voor een andere kleur dan bruin. Deze wit/beige kleurige cowboy boots staan ook heel erg leuk in het zonnige weer. Weer eens wat anders!
enkellaarsjes voor de zomer
  • Wederom cowboy laarsjes, maar dan in een mooie bronzen kleur. Lijkt op bruin, maar net een tikkie anders en naar mijn mening ook goed te combineren.
  • Als je een wat meer stoere look wilt, dan kun je ook kiezen voor leuke enkellaarsjes met gespen en riempjes. Lekker stoer en ook daar zijn verschillende soorten en maten in!
  • En als je niet van enkellaarsjes voor de zomer houdt, dan kun je natuurlijk ook altijd gaan voor leuke sandalen, met of zonder hak.

En wat is mijn stijl?

Ik vind het heel erg lastig om één specifieke stijl te kiezen, want ik heb veel dingen die ik heel erg leuk vind. Wat ik wel vaak net iets leuker vind zijn stoerdere laarsjes met gespen en kettingen. Daar heb ik er meerdere van en draag ik ook het meeste. Zo heb ik mijn Sendra’s voorzien van een paar kettingen, het zijn enkellaarsjes in het bruin én ik kan ze altijd dragen en met alles combineren. Voor de zomer kies ik toch vaak voor meer luchtige schoenen of mijn sandalen óf leuke instappers of luchtige sneakers. Keuze genoeg en mijn smaak is dus breed.