5x cadeautips voor een zwangere vriendin

pregnant woman holding baby s shoes

Cadeautips voor een zwangere vriendin, dat kan nog weleens ingewikkeld zijn! Niet dat ik op dit moment een vriendin heb die zwanger is, maar op de leeftijd van 30+ is het heel normaal dat je een vriendin hebt die wel zwanger is en op het punt staat moeder te worden. Daarom een artikel over cadeautips voor je vriendin die zwanger is. Inspiratie is altijd fijn, dus daarom dit artikel om je te inspireren als je op zoek bent naar leuke zwangerschap cadeaus.

Dé cadeautips voor een zwangere vriendin

cadeautips voor een zwangere vriendin
Photo by Jonathan Borba on Pexels.com
  1. Bij Koeka.com vind je heel veel items die te maken hebben met baby & lifestyle en daar zit je dus goed als je op zoek bent naar een cadeau voor je zwangere vriendin of kennis. Wat altijd handig is, zijn aankleedkussenhoezen. Die zijn er in verschillende kleuren dus is er vast een kleur die perfect past bij de inrichting en de kleuren van de babykamer. Het is ook nog eens een heel praktisch cadeau wat een lange tijd gebruikt kan worden. Vind je dit niet leuk genoeg? Dan kun je ook kijken naar speenkoorden, slabbetjes, omslagdoeken of bijvoorbeeld een lekkere warme badjas voor de pasgeboren baby. Er is heel veel verkrijgbaar via Koeka.com dus je vindt zeker weten een passend cadeau.
  2. Een baby spa is ook heel erg leuk om te geven aan de kersverse moeder en de baby. Dit weet ik omdat we dit bij mijn leidinggevende ook hebben gedaan. De baby kan al lekker naar de baby spa vanaf 14 dagen tot ongeveer 6 – 8 maanden. Dan kunnen ze lekker genieten om een zelfgekozen moment. In deze speciale spa voor baby’s kunnen ze lekker ronddobberen in een baby jacuzzi bijvoorbeeld. Elke baby zit in een eigen bad waarvan het water na iedere sessie wordt ververst.
  3. Een fotoshoot is ook heel erg leuk om te geven. Dat kan een fotoshoot zijn als je vriendin nog zwanger is (dé cadeautips voor een zwangere vriendin), maar kan ook als het kindje geboren is. Een baby en mama fotoshoot bijvoorbeeld. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden qua shoots én het is natuurlijk ook hele leuke herinnering voor later.
  4. Een cadeaubon is altijd goed! Je kunt een cadeaubon geven voor iets wat jouw vriendin leuk vindt of een wat meer algemene bon zodat ze zelf kan kiezen waar ze de bon voor gebruikt. Hoef je zelf ook niet na te denken over een cadeau ;)
  5. En natuurlijk een babyshower organiseren! Zoek contact met andere vriendinnen, vrienden en familieleden en organiseer een spetterende babyshower met een leuk onderwerp.