Natuurlijke make-up look combineren met een felle lipstick

natuurlijke make-up look felle lipstick

Als ik naar mijn eigen voorkeuren kijk, dan houd ik van een natuurlijke make-up look in combinatie met een felle lipstick. Dat is je vast niet ontgaan op de foto’s die je de laatste tijd op mijn Instagram ziet bijvoorbeeld. In dit artikel wil ik wat tips met je delen als je ook graag een natuurlijke make-up look wil creëren. Less is more zeggen ze weleens, dus here we go! Wat inspiratie om je mooie look te maken.

Lees ook: Maybelline Super Stay matte ink Spiced (rood)

Natuurlijke make-up ook combineren met een felle lipstick

person holding red lipstick
Photo by cottonbro on Pexels.com

Zelf ben ik erg fan van rode lipstick (en dan veel verschillende rode tinten) en met een meest natuurlijke make-up look. Ik vind het prachtig als je niet zoveel make-up draagt zodat de nadruk echt ligt op de felle lipstick. Rood is daar natuurlijk een mooi voorbeeld van, maar er zijn andere felle kleuren die je wellicht mooier vindt. Snap ik! Maar hoe creëer je dan een mooie make-up look die heel natuurlijk oogt? Hier wat tips!

De lippen

Als je geen felle lipstickkleur op je lippen wil kun je natuurlijk kiezen om het helemaal natuurlijk te houden. Je kunt dan kiezen voor een lippenbalsem of een transparante lipgloss. Als tip zou ik dan wel willen meegeven om er een te kiezen die niet plakt. Niks is vervelender dan plakkerige lipgloss. Je hebt er ook een aantal die een tinteling aan je lippen geven zodat je lippen voller lijken. Moet je van houden, maar is wel een leuke toevoeging aan je make-up look!

Het gezicht

Voor op het gezicht zou je een mooie basis kunnen gebruiken in de vorm van een foundation, maar je kunt ook kiezen om het heel natuurlijk te houden met een transparant poeder. Persoonlijk hou ik daar niet zo van en gebruik ik liever een primer die me een frisse uitstraling geeft en die niet transparant is. Gewoon een frisse glow. Waar ik dan wel weer erg fan van ben is een nude oogschaduwpalet. Dat gebruik ik vele malen liever dan felle kleuren. Op die manier kun je toch ook weer mooie ooglook maken met lichte nude kleuren die bijdragen aan je natuurlijke make-up look.

Om deze mooie nude look helemaal af te maken kun je natuurlijk ook een mooie nude nagellak opdoen zodat het erg allemaal verzorgd uitziet. Of misschien ook een felle mooie nagellak die matcht bij je mooie lipstick?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *