Maybelline Super Stay matte ink Spiced (rood)

maybelline super stay matte ink spiced

De Maybelline Super Stay matte ink liquid lipsticks vond ik al heel fijn en nu ontving ik 2 nieuwe kleuren uit de ‘Spiced’ editie. 2 prachtige kleuren rood met de namen 320 Individualist en 325 Shot Caller. Rood vind ik sowieso een mooie krachtige kleur en zeker op de lippen. Deze 2 prachtige kleuren heb ik dan ook getest en laat ze nu op de foto en in een review aan je zien.

Lees ook: Maybelline Super Stay Matte Ink liquid lipstick Lover en Maybelline Matte Ink x Ashley Longshore

Maybelline Super Stay matte ink Spiced

Kijk even hoe prachtig deze 2 kleuren zijn die ik heb ontvangen. 320 Individualist is een prachtige felrode kleur en 325 is wat donkerder en dieper rood. Beide erg mooi en heb ze beiden ook op mijn lippen geprobeerd. De applicator vind ik heel fijn aanbrengen en neemt goed het product mee en brengt het ook fijn aan op de lippen. Over de vorige kleuren die ik had getest was ik ook tevreden dus nu zijn deze 2 beauties aan de beurt!

De eerste kleur is 320 Individualist. Deze kleur is dus de wat fellere rood maar vind ik echt super mooi. Ik vind zo’n felle kleur rood altijd heel erg mooi als de rest van de look gewoon rustig is of een een wat donkere ooglook. Dan komt de oogkleur mooi uit en leg je echt de aandacht op de krachtige kleur rood op de lippen. Brengt super fijn aan, droogt snel op, plakt niet en hij blijft mega lang zitten.

Nummer 325 Shot Caller is een wat diepere en donkerdere kleur rood. Ook prachtig en klassiek. Deze kleur brengt ook heel gemakkelijk aan en heeft dezelfde eigenschappen als Individualist. Ik ben dus mega blij met deze kleuren en heb er een van het weekend al gedragen. Ik was echt flabbergasted over de kwaliteit!

Ik had me namelijk al opgemaakt omdat ik naar mijn zusje ging, maar besloot nog wat te gaan eten. Patat met een stukje vlees. En wat denk je? Na de vette hap zat de kleur er dus nog mega goed op. Aan de binnenkant van de mond iets minder maar dat is vrij normaal. Op het moment dat ik aan mijn zusje aangaf dat dit een kleur was van de Maybelline Super Stay matte ink lipstick, zei ze gelijk: “Ja, die zijn vet goed!”. Dus we delen de mening 🙂

Gelukkig heb ik deze kunnen toevoegen aan mijn collectie!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook