Mijn week in foto’s #37 (allemaal ambulances)

by Mariska

Afgelopen week was het niet zo’n hele spannende week. Nog steeds geen nieuws rondom de woningruil, dus ben vooral aan het wachten. Wel ben ik natuurlijk dingen aan het regelen voor als het wel doorgaat. Ik kreeg een brief van het ziekenhuis, at watermeloen en er kwamen best wat ambulances.

Maandag 6 juli

Ik weet niet zo goed meer wat ik maandag deed, maar ik at in ieder geval watermeloen. De hele tijd voel ik me niet zo fit als in steeds moe. Dus waarschijnlijk lag ik hier erg vroeg in bed.

Dinsdag 7 juli

Dinsdag moest ik weer werken en ondertussen was ik aan het bloggen en nog wat dingen aan het regelen. Niet super spannend dus, haha. Ik werkte van half 10 tot half 3. Valt wel mee dus.

Woensdag 8 juli

Woensdag was ik vrij en had ik een telefoongesprek voor een nieuwe baan, voor als ik in Enschede ga wonen. Je kunt het beter maar gewoon op tijd geregeld hebben. Af en toe denk ik echt dat mijn kat uit het circus komt haha.

Dit broodbeleg van Stegeman kreeg ik toegestuurd en kwam erg goed uit. Tegenwoordig probeer ik zoveel mogelijk glutenvrij te eten en dit is o.a. glutenvrij. Ik had hem in kerrie en tuinkruiden.

Donderdag 9 juli

Donderdag was het niet heel erg mooi weer en ik ging naar mijn moeder. We moesten even naar een thuiszorgwinkel en hadden wat eten gehaald bij de snackbar. Later, toen ik bij de supermarkt bij mij thuis in de buurt was stonden er ineens 2 politieauto’s en een ambulance. Vind dat altijd wel schrikken. Het is echt schering en inslag met ambulances hier afgelopen week.

Vrijdag 10 juli

Vrijdag werd ik wakker met migraine en ik niet functioneren dus ik kon niet werken. Ik sliep zo’n beetje de hele ochtend en bij mij werkt dat vaak het beste. In de middag kwam er weer een ambulance, alleen parkeerde die naast mijn huis. Geen idee waar ze naartoe gingen maar ze kwamen wel met sirenes aan. En ik maakte deze foto van mijn fotomodelletje. Deze ambulances kwamen later in de week nog een paar keer.

Zaterdag 11 juli

Zaterdag had ik vrij weinig te doen en ik besloot om naar mijn oom en tante te gaan. Voor ik ging maakte ik mijn nagels nog eventjes rood en daarna bleef ik daar ook eten.

Zondag 12 juli

Van zondag ik heb ik geen foto’s. Maar ik heb zeker niet stilgezeten. Zo haalde ik 600 LP’s op voor een goede kennis en bracht die weg en ging bij een tante op visite die ik al heel lang niet had gezien en gesproken. Daar bleef ik ook eten en mijn nicht en haar vriend kwamen ook :)

Zoals je ziet niet een hele boeiende week en ik hoop dat ik deze week gewoon wat goed nieuws krijg :) Ook hoop ik dat de ambulances wat minder worden, schrik er altijd zo van en hoop altijd dat het met diegene dan goed afloopt.

Lees ook:
Zo kun je ondernemers helpen in de Corona crisis
10 opblaasbare eenhoorn en andere leuke items
Maybelline Great Lash mascara review

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?