Beauty Pillow, een luxe satijnen kussensloop

by Mariska

Al even gebruik ik een Beauty Pillow op mijn bed in het donkerblauw en vind het heel fijn. Donkerblauw vind ik een mooie kleur, past bij mijn interieur en ziet er erg luxe uit. Ik ontving de luxe satijnen kussensloop even geleden en ik vind hem dus erg fijn. In dit artikel ga ik meer vertellen over deze kussensloop. Ik heb hem in het donkerblauw, maar hij is in veel meer kleuren verkrijgbaar. Beauty Pillow is o.a. verkrijgbaar bij bol.com en Boozyshop.

Lees ook: The Body Shop Cool Cucumber review

Beauty Pillow, waar is dat dan goed voor?

beauty pillow luxe satijnen kussensloop

Er zijn een aantal goede redenen om zo’n luxe kussensloop aan te schaffen, maar waar is het precies goed voor? Het merk geeft zelf o.a. de volgende voordelen aan:

Het zou een vurige huid kalmeren, voorkomt gespleten haarpunten, vermindert vet haar en geen klitten en pluizig haar meer. Maar dit is niet het enige. Hieronder vind je een aanvulling op de goede punten die ik net al heb genoemd:

 • Zorgt voor een gladde huid
 • Voorkomt slaapvouwen
 • Verfijnt rimpeltjes
 • Bestrijdt onzuiverheden
 • Het haar blijft beter in model
 • Intensievere werking van huid- en haarproducten
 • Behoud van haar- en wimperextensions
 • Mooier resultaat van PMU-behandelingen
 • Werkt verkoelend
 • Is anti-allergeen tegen huisstofmijt
 • Kortom, een musthave voor huid en haar!

Wat ook handig is om te weten is dat satijn niet zorgt voor transpiratie. Vele mensen denken dat namelijk wel. Het is juist heerlijk verkoelend en dat is wel fijn in van die hele warme nachten. Dus mocht je in de nacht hier last van hebben, dan is de Beauty Pillow wellicht een goede keuze voor jou!

Mijn ervaring op dit moment is dat ik het kussensloop ook heel erg fijn vind en ook verkoelend. Ik heb het erg snel warm namelijk en dit is gewoon heel fijn. Ook is mijn haar minder geklit als ik wakker word, maar ook heb ik eczeem op mijn hoofdhuid wat zo nu en dan heel erg gaat jeuken. Het lijkt erop of dit ook minder is op het moment dat ik op de Beauty Pillow slaap.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?