L’Oréal Brilliant Signature lipstick Be Brilliant

door Mariska

Rode lipstick kun je nooit genoeg hebben en daar hoort ook de liquid lipstick bij. Onlangs kocht ik deze L’oreal Brilliant Signature lipstick in Be Brilliant. Wederom een rode kleur die ik wilde proberen. Normaal kies ik vaak voor matte varianten maar dat is deze dus niet. Hij heeft een hele mooie glans! In deze review laat ik hem aan je zien.

L’oreal brilliant signature lipstick in Be Brilliant – bol.com €13,99

L'oreal brilliant signature lipstick

De L’Oréal Paris Brilliant Signature 311 Be Brilliant Liquid Lipstick is een glossy lip ink met intense kleurimpact en een ultradunne textuur. Kleur de lippen met de ultra glanzende lippenstift die net zo glanst als een lipgloss. Definieer je lippen met een ultra glanzende lippenstift die net zo glanst als een lipgloss. Met deze vloeibare lippenstift creëert ieder zijn of haar eigen look met het favoriete statement kleur om zo impact te maken.

De huls vind ik niet perse spectaculair maar de combinatie van rood, goud en zwart vind ik dan wel weer chique. Bij de omschrijving kun je al zien dat het gaat om een liquid lipstick dat net zo’n glans zou hebben als een lipgloss en dat verrast me wel. Vaak blijft dat bij mij helemaal niet zo goed en ook niet lang zitten.

L'oreal brilliant signature lipstick
L'oreal brilliant signature lipstick

Ik heb de swatch van de L’oreal Brilliant Signature lipstick in Be Brilliant in de vorm van een hart gemaakt op mijn hand. Je ziet de glimmende finish en je ziet ook direct dat hij niet in een enkele laag goed dekt. Op mijn hand heb ik 2 laagjes en ook op je lippen heb je dat wel nodig om een goede dekking te krijgen. Maar dat is niet erg want hij brengt heel erg fijn aan en is goed op te bouwen. Ik ervaar totaal geen chemische smaak, eerder wat zoetig maar niet te overheersend.

L'oreal brilliant signature lipstick

Zoals je kunt zien is de het echt een felrode kleur die echte een prachtige glans heeft. Op mijn lippen draag ik 2 lagen en dat is gewoon goed op te bouwen zonder dat het als ‘veel’ aanvoelt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind deze L’oreal Brilliant Signature lipstick zo mooi! Het is echt een van mijn favoriete producten van de laatste tijd. Wel moest ik er aan wennen dat hij erg glanzend is en niet mat zoals de velen die ik heb. Hij blijft echt super goed zitten alsof hij een beetje in de lippend stained. Eten en drinken overleeft hij met gemak, al zal je hem wellicht iets bij moeten werken. Maar niet veel.

Ik kocht deze L’oreal Brilliant Signature lipstick in Be Brilliant (en de andere kleuren) bij bol.com.

Houdt jij van rode lipstick en wat is jouw favoriet?

Lees ook:
Maybelline Super Stay Matte Ink liquid lipstick Lover
PUPA Glamourose lente collectie 2020
Kiko latex shine lip lacquer review in Sangria & Rougenoir

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Deb 30 maart 2020 - 22:43

Wat een super mooie heldere kleur rood! Hele mooie tint voor de lente en je staat je heel goed. Vind rode lippen jou sowieso altijd goed staan.

Reageer
Daphne - verdraaidmooi 30 maart 2020 - 11:22

Wauw wat een prachtige rode lipstick! Staat je echt prachtig!

Reageer
bychristiana 29 maart 2020 - 15:14

Hij is erg mooi! Ik hou altijd juist van glanzende lip producten en rood draag ik ook graag.

Reageer
Babs 28 maart 2020 - 14:49

Hij is inderdaad prachtig!

Reageer
Rachel Kromdijk 27 maart 2020 - 16:36

Wat een mooi en vol kleurtje zeg, staat je goed!

Reageer
Sylvia 26 maart 2020 - 20:05

Prachtige kleur!

Reageer
Suzanne 26 maart 2020 - 17:01

Ik ben hier heel benieuwd naar! Mooie kleur, staat je goed!

Reageer
Tessa 26 maart 2020 - 14:45

Wat een geweldige mooie rode lipstick is dit! Staat je erg goed

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.