Lichte wenkbrauwen? Dan heb je deze tools nodig!

by Mariska

Zelf heb ik hele lichte wenkbrauwen die je amper ziet op het moment dat ik ze niet geverfd of bijgekleurd heb. Het is niet zo dat ik dit verven ervan altijd heel goed bijhoud, maar het staat wel mooier als geheel. Daarom schrijf ik over de producten die je gaat waarderen als je lichte wenkbrauwen hebt. Zelf heb ik heel erg fan van een simpel wenkbrauwpotlood . Die gebruik ik vrijwel altijd en ook heb ik eigenlijk een vast merk die ik hiervoor gebruik. Meer hierover in dit artikel!

Lees ook: Mijn ervaring met Beauty Secrets in Enschede

Lichte wenkbrauwen, check deze tools!

lichte wenkbrauwen
Photo by cottonbro on Pexels.com

Wenkbrauwpotlood

Het magische product die ik echt mega fijn vind werken is de Makeup Revolution Duo Brow Definer in de kleur donkerbruin. Die gebruik ik al jaren en heeft een hele fijn punt. Ook het borsteltje die aan de andere zijde zit is heel erg makkelijk zodat je altijd je wenkbrauwen nog in model kunt brengen en goed kunt borstelen. Zelf doe ik dit altijd om het ook iets te vervagen zodat het niet heel erg hard overkomt in mijn gezicht. Belangrijke tip wil ik wel meegeven: kijk welke kleur het beste bij je haarkleur past. Dat staat net wat mooier, vind ik zelf.

Je lichte wenkbrauwen verven

Om je lichte wenkbrauwen te verven heb je ook speciale wenkbrauwverf die geschikt is voor je wenkbrauwen. Hier was ik in het begin een beetje huiverig om het te proberen, maar ik ben verkocht! Er zit altijd een handleiding bij en een kleine tool om de wenkbrauwverf aan te brengen op je wenkbrauwen. Als je die goed volgt dan heb je binnen de kortste keren mooie gekleurde wenkbrauwen die een paar weken blijft zitten. Dan hoef je het niet elke dag bij te tekenen. Als ze geverfd zijn kun je ze mooi epileren zodat het er allemaal weer mooi en verzorgd uitziet.

Wenkbrauwgel

Ook kun je wenkbrauwgel gebruiken om je wenkbrauwen daarna mooi in model te brengen. Hiervan heb je verschillende soorten en merken en je zult moeten proberen om te kijken welke het beste bij je past. Wenkbrauwgel doet een laagje over je wenkbrauwen aan en werkt dus eigenlijk net als gel voor in het haar. Simpel te gebruiken en het ziet er de hele dag goed uit!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?