Kaya sieraden Urban Chic collectie, hebbennnn!

kaya sieraden urban chic collectie

Al even geleden werd ik benaderd door Kaya sieraden om prachtige items uit te zoeken uit de Urban Chic collectie. Sieraden zijn altijd een goed idee en sowieso als ze goudkleurig zijn én stainless steel. De kettingen dames zijn echt super mooi! Daar ben ik echt verliefd op en draag ik ook bijna altijd. Het was nogal lastig om uit te zoeken wat ik wilde, want ik heb al best veel sieraden (sieradenlover hier!). Uiteindelijk heb ik een keuze kunnen maken en ben daar heel blij mee.

Mij maak je altijd blij met sieraden met een goud kleurtje :)

De Urban Chic collectie van Kaya Sieraden

De Urban Chic collectie is geinspireerd op een stoere stad met mooie herfstlichtjes. Denk hierbij aan de kleuren blauw, groen en zwart. Echte herfstkleuren in combinatie met prachtig stainless steel.

Het is een prachtige collectie die bestaat uit verschillende soorten sieraden. Kettingen, ringen, prachtige oorbellen en armbanden. Deze zijn zowel in goudkleur als in zilverkleur verkrijgbaar en zijn stainless steel. Dat betekent dat het niet verkleurd. Dat wil je ook niet!

Ik mocht dus wat items uitkiezen en koos onder andere voor deze boho muntjesketting. Een prachtige ketting die ook leuk te combineren is met een andere ketting. Het is ook best hip om juist verschillende kettingen te combineren, dat maakt het allemaal net wat stoerder.

Wat ik zelf het liefste draag

Zelf draag ik het liefste een goudkleurige stainless steel ketting. Hoewel ik vroeger van zilver was, ben ik toch overgestapt naar goudkleur. Dat vind ik namelijk net wat mooier en ook chique staan. Elke dag heb ik een goudkleurige ketting om, standaard, zonder af te doen.

Het is dus belangrijk dat deze onder de douche kan zonder dat deze verkleurd of afgeeft in mijn nek. Je wilt niet met die gekke grijsblauwe plekken lopen én natuurlijk niet dat je sieraad verkleurd. Hou hier dus rekening mee als je sieraden koopt.