Jean Paul Gaultier So Scandal eau de parfum review

jean paul gaultier so scandal eau de parfum

Jean Paul Gaultier So Scandal stond al even op mijn wishlist en eindelijk kon ik het parfum bemachtigen. Alleen al de prachtige flacon! Er zijn verschillende varianten van deze geur met ieder verschillende geurnoten. So Scandal sprak mij het meeste aan (voor nu, haha). Vanaf 50ml heb je zo’n prachtige dop en als je voor de 30ml zou kiezen dan hangt er een soort van hangertje aan met de benen. Ook leuk, maar ik wilde zeker weten deze. Wellicht kan ik de andere geuren uit deze range later toevoegen aan mijn parfum verzameling.

Lees ook: Armani Code Femme eau de parfum review

Een ‘so bloemige’ geur. So Scandal! Eau de Parfum Tijdens de ‘Couture’-avondjes van Parijs verspreidt zich een schandalige geur. Extravagant, extreem, bedwelmend. Bij elke verschijning overrompelt ze de zintuigen met een sensuele, elegante explosie van oranjebloesem, jasmijn en tuberoos. Haar verslavende, melkachtige tonen zijn allesomvattend en creëren een sensuele roes. Een damesgeur die zo verrukkelijk is dat ze een ravage aanricht!

Jean Paul Gaultier So Scandal

Ontdek de nieuwe bloemige geur van Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum in al zijn pracht:
Topnoten : Oranjebloesem
Hartnoten : Tuberoos & Jasmijn
Basisnoten : Melkachtige noten

Normaal gesproken ben ik niet zo een grote fan van perse bloemige geuren, maar deze vind ik heerlijk. En een van de belangrijkste dingen is dat de geur ook lekker lang blijft hangen. Hij is niet mega sterk zoals bijvoorbeeld Versace Crystal Noir eau de parfum maar wel goed aanwezig. Je ruikt echt wel een lekkere vleug gedurende uren. Ik spuit namelijk ook altijd ietwat op mijn kleding en dan blijf je het beter en langer ruiken vind ik. De keuze is aan jezelf of je dat doet natuurlijk 😉

De flacon vind ik prachtig om te zien en is denk ik wel een van de meest bijzondere in mijn parfum stash. Dit vraagt ook naar meer uit deze range. Niet alleen om de flacon, maar natuurlijk ook de geuren. In mijn tienerjaren droeg ik ook regelmatig het origineel van Jean Paul Gaultier. Ietwat zwaar en soms wat mannelijk maar zo lekker! De mannelijke versie, de groenblauwe, vind ik ook een van de lekkerste parfums voor mannen.

De andere varianten zijn:

Scandal – Eau de Parfum – een gourmand honing chypre geur met gardenia.
Scandal by Night – Eau de Parfum – een honing tuberoos geur met tuberoos.
Scandal à Paris – Eau de Toilette – een chypre geur met jasmijn.
So Scandal! – Eau de Parfum – een bloemige geur met oranjebloesem.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook