JEAN PAUL GAULTIER || CHRISTMAS COLLECTORS

jean paul gaultier christmas

Jean Paul Gaultier maakt er weer een spectaculaire winter van met deze warm aangeklede Le Mâle, Classique en Scandal Limited Editions: de iconische flacons zijn gehuld in een kersttrui voor de gelegenheid. Voor een leuk kerstcadeau dus echt een aanrader. Kijk nou hoe leuk met de kerst trui eroverheen? En buiten dat; de geuren zijn gewoon erg lekker voor de mannen! Hierbij de Jean Paul Gaultier Christmas collectors. Het persbericht ontving ik en kon het niet laten dit te delen.

Lees ook: Jean Paul Gaultier So Scandal eau de parfum review

LE MÂLE Eau de Toilette – Jean Paul Gaultier Christmas

JPG Le Male Xmas collector

De kracht en frisheid van munt komt je tegemoet. De hartnoot is lavendel, die de vertrouwde en geruststellende geur van scheerzeep uitdraagt, gecombineerd met de sensualiteit van vanille.

Topnoot: Munt
Hartnoot: Lavendel
Basisnoot: Vanille

CLASSIQUE Eau de Toilette – Jean Paul Gaultier Christmas collector

jean paul gaultier christmas Classique Xmas collector

De onweerstaanbare zoetheid van oranjebloesem wordt gecombineerd met een krachtige noot van gember. De geur van rijstpoeder, een herinnering aan zijn jeugd, krijgt een nieuwe draai door de strelende kracht van vanille.

Topnoot: Gember
Hartnoot: Oranjebloesem
Basisnoot: Vanille

SCANDAL Eau de Parfum

jean paul gaultier christmas collectors scanda

Een honing chypre geur, vrouwelijke sensualiteit pur sang. Een verrukkelijk en frisse honing met de overheerlijke geur van gardenia en bloedsinaasappel. In combinatie met patchoeli wordt de honing sensueel en scandalous, perfect voor ’s nachts.

Topnoot: Gardenia
Hartnoot: Honing
Basisnoot: Patchoeli

Prijzen

Oh zien de Jean Paul Gaultier Christmas collectors er niet prachtig uit? Hier heb je dus alvast wat cadeau inspiratie voor de komende feestdagen voor de mannen in de familie. Of hé, als vrouw zijnde en je vindt de geur lekker? Draag hem gewoon!

Le Mâle EDT Christmas collector 125ml €101,40
Classique EDT Christmas collector 100ml €113,50
Scandal EDP Christmas collector 80ml €114,35