Een prachtige sexy bh en loungewear, check mijn foto’s!

mariska hunkemoller

Oké oké, de foto is wel een beetje gewaagd. Maar of ik er over na heb moeten denken om deze op mijn blog te zetten? Nee. Je ziet er immers niks geks doorheen of op de foto zelf. Alleen mij, in een maatje meer en een prachtige nieuwe bh van Hunkemöller . En deze foto heb ik zelf gemaakt. Met mijn iPhone 13, een statief en een ringlicht. Ben er dan ook wel erg trots op! :) Hij is prachtig te dragen onder een top bijvoorbeeld. Naast deze prachtige sexy bh heeft Hunkemöller ook andere heerlijke kleding. Namelijk hele fijne loungewear voor dames. Daar ga ik wat meer over vertellen.

Lees ook: In lingerie op de foto, ik deed het met een boodschap

Sexy bh en loungewear

sexy bh en loungewear hunkemoller

Op de foto zie je mij in de sexy bh, maar wat je niet ziet (of naja een beetje) is de mintgroene loungebroek die ik aan heb. Nu ik mijn dagen vooral thuis doorbreng in verband met thuiswerken, vind ik het heerlijk om me comfortabel te kleden niet perse in een spijkerbroek en opgemaakt achter mijn laptop te gaan zitten. Sterker nog; de mooie bh op de foto laat ik links liggen. Sowieso de hele bh laat ik links liggen. Niemand die mij ziet vanachter mijn laptop zonder bh.

Wat ik heb besteld bij Hunkemöller zijn dan ook 2 loungebroeken in het bordeauxrood en in het mintgroen. Bij de bordeauxrode heb ik ook nog een bijpassende trui besteld zodat het mooi matcht met elkaar. De broeken heb ik in XXL besteld omdat ik dacht dat het heel fijn zou zijn. Zelf heb ik maat XL vaak en omdat ik niet wist hoe de maten vielen heb ik dus voor XXL gekozen. Ik moet zeggen dat ze echt wel veel te ruim zitten en echt wel te groot zijn, maar aan de andere kant vind ik het ook weer heerlijk.

Comfortabel thuiswerken

Dit doe ik dus om comfortabel thuis te werken. Soms ben ik geneigd om mijn tanden te poetsen en verder niks, maar dan voel ik me niet veel beter. Om het nog een stukje fijner te maken voor mezelf spuit ik altijd deodorant op en doe ik ook een lekker parfum op. Dan zit je wel in je chill pak, maar je zit er evengoed verzorgd bij. En geloof mij, als je je favoriete parfum op spuit, een lekkere geurkaars of waxmelt aanzet in huis, pantoffels voor dames aan en je chill pakkie aan hebt, dan kan jij lekker thuis werken :) Mark my words!