Wil jij investeren in crypto, maar weet je niet hoe?

by Mariska

Investeren in crypto? Als je de kranten leest, dan zie je regelmatig berichten voorbijkomen over de koers van Bitcoin. De ene keer is de koers weer door het dak gegaan en zie je jubelende mensen omdat zij zoveel geld verdiend hebben, een andere keer is het tranen met tuiten omdat de koers is ingestort. De vraag die bij veel mensen speelt is of zij ook moeten beginnen met investeren in cryptovaluta?

Het antwoord hangt af van meerdere factoren en wij willen deze graag met je doornemen. Jij kunt dan uiteindelijk zelf bepalen wat je wilt gaan doen en op welke manier. Als je namelijk weet wat je moet doen om de risico’s te vermijden, dan kan investeren in crypto’s een heel goede keus zijn. 

Heb je ervaring met investeren in crypto en beleggen? 

Als onervaren investeerder kan het lastig zijn om inzicht te krijgen in de complexe wereld van investeringen en beleggen. Cryptovaluta zijn daarbij nog relatief nieuw en kunnen extra uitdagingen met zich meebrengen. Het is daarom verstandig om de hulp in te schakelen van experts op dit gebied. Amdax biedt een betrouwbaar en professioneel vermogensbeheer voor cryptovaluta, waarbij zij de investeringsbeslissingen voor jou maken op basis van grondige analyses.

Door je vermogensbeheer uit handen te geven aan Amdax, hoef je zelf geen expertise te hebben in het beleggen in cryptocurrency en kun je dus vertrouwen op hun kennis en ervaring. Daarnaast zorgt Amdax voor een gespreide portefeuille, wat het risico op verlies van je investering vermindert. Bovendien is Amdax geregistreerd bij de Nederlandse toezichthouder AFM, wat jouw dus extra zekerheid biedt.

De veiligheid van de klant staat op nummer 1

Amdax is een betrouwbaar en veilig platform voor het beleggen in cryptocurrency. Het bedrijf houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving en is geregistreerd bij de Nederlandse toezichthouder AFM. Dit betekent dat Amdax zich aan strikte regels en voorschriften moet houden en dat de veiligheid van de klant hierbij centraal staat. Daardoor kun je bij Amdax ook je crypto bewaren.

Amdax werkt met state-of-the-art technologieën en de nieuwste beveiligingsprotocollen om de veiligheid van de klanten te waarborgen. Zo wordt er gebruik gemaakt van cold storage, wat betekent dat je je cryptocurrencies offline en buiten het bereik van hackers kunt bewaren. Daarnaast wordt er bij het openen van een account een uitgebreide KYC (Know Your Customer) procedure doorlopen om fraude en witwassen te voorkomen.

Beleg voor de lange termijn 

Een lange horizon is van cruciaal belang bij het investeren in crypto omdat het je de tijd geeft om te profiteren van de kracht van compound interest. Dit principe houdt in dat je niet alleen rendement verdient op je oorspronkelijke investering, maar ook op de rente die je in de loop van de tijd hebt verdiend. Met andere woorden, je verdient dus rente op rente, wat exponentiële groei oplevert. Hoe langer je je geld kunt laten staan, hoe meer het kan groeien dankzij compound interest. Beleg daarom altijd voor de lange termijn voor optimale rendementen. 

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?