Inhoud Nivea adventkalender 2021 uit Duitsland (spoilers!)

by Mariska

Gisteren hebben jullie de inhoud van de essie adventkalender kunnen zien van dit jaar die ik in Duitsland kocht en nu is het tijd voor de Nivea adventkalender. Ook deze kocht ik in Duitsland bij de DM in Gronau. Voor mij nu net even over de grens en dichtbij. Nivea vind ik een heel fijn merk en gebruik het al jaren in verschillende producten. In dit artikel laat ik de complete inhoud zien van deze adventkalender, dus als je het niet wilt zien zou ik het artikel weg klikken :) De producten heb ik per 4 dagen op de foto gezet, maar nu in willekeurige volgorde en niet perse vanaf dag 1 t/m dag 4.

Lees ook: Nivea reinigingsbars voor het gezicht, naturally clean & plasticvrij!

Nivea adventkalender de inhoud

nivea adventkalender 2021 inhoud

Als eerste zie je een micellair water wat ik op zich wel zou kunnen gaan gebruiken. Een gezichtsmasker (altijd goed), een labello stick (ook altijd goed) en een vorm voor koekjes. Dat laatste gebruik ik dus niet, maar op zich grappig dat het erbij zit.

nivea adventkalender 2021 inhoud

Een crème, een BB cream, iets voor je nagels (geen vijl) en een shampoo. Op zich ook leuk, al vind ik het ding voor je nagels wel een beetje een opvul dingetje. Had dan liever toch iets anders erin gehad.

nivea adventkalender 2021 inhoud

Dit vind ik heel erg leuk uit de Nivea adventkalender. De eeuwenoude Nivea crème en dan de regenboog deksel. Heel leuk! Een body milk is fijn, een blending sponge gebruik ik altijd voor mijn foundation en nog een crème. Dit vind ik dan wel weer lekker bruikbaar en zal het ook gaan gebruiken.

nivea adventkalender inhoud 4

Een roller deodorant, crème, een zeep en een zakje. Het zakje is denk ik om je zeep in te bewaren. Althans, dat zou ik doen. Van deo rollers ben ik op zich niet heel erg fan, maar het is altijd handig om iets als back up te hebben voor als je weg gaat. Handig voor in de tas.

nivea adventkalender inhoud 5

Dan hebben we een handcrème, een borsteltje en weer 2 crèmes. Altijd handig!

nivea adventkalender inhoud 6

Als laatste een make-up remover, 2 elastiekjes (die ik altijd gebruik in deze vorm), weer een Labello stick en een body soufflé.

Al met al ben ik best wel tevreden over de inhoud en zitten er ook fijne producten in de kalender. Een groot deel zal ik daar zeker van gaan gebruiken. Hoewel de nagel tools niet mijn favoriet zijn vind ik het op zich wel meevallen met de ‘opvul’ cadeautjes.

Voor de kalender betaalde ik bij de DM in Gronau (Duitsland) Zo’n €35 (dacht ik).

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?