Nivea reinigingsbars voor het gezicht, naturally clean & plasticvrij!

nivea reinigingsbars naturally clean

Deze Nivea reinigingsbars zijn nieuw op de markt en zijn de eerste stap naar een plasticvrij leven. Als je daar niet mee bezig bent is dat natuurlijk ook helemaal prima, maar het is maar een kleine stap. In dit artikel ga ik wat meer vertellen over deze heerlijke reinigingsbars van Nivea, wat ze precies doen en wat de ingrediënten zijn. Er zijn nu 4 stuks op de markt gebracht met elk een eigen doel, maar wel alleen voor het gezicht. Lees mee als je wilt weten waarom deze voor jou geschikt zijn én het heeft een vegan formule!

Lees ook: Nivea fresh blends review

Nivea reinigingsbars voor het gezicht

nivea reinigingsbars naturally clean pinterest | DoorMariska

Dit zijn de reinigingsbars van Nivea die verkrijgbaar zijn. Zoals je ziet zijn het papieren/kartonnen doosjes en die zijn volledig recyclebaar. Ook bevatten de reinigingsbars geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en daarom is het een vegan formule. Aan de verpakking zie je ook direct welk product waarvoor geschikt is. Zoals de roze als make-up remover en de zwarte is een zuiverende scrub. Handig!

  • Zuiverende scrub: exfolieert en zorgt voor een extra grondige reiniging, voor een gematteerde huid. Zeepvrij.
  • Make-up remover: verwijdert make-up effectief en is zacht voor je wimpers, laat geen olieresten achter, is pH-huidneutraal en zeepvrij.
  • Verfrissend: respecteert de pH-waarde van je huid. Het reinigt diep en laat een gehydrateerd huidgevoel achter. Zeepvrij.
  • Verzachtend: respecteert de pH-waarde van je huid. Het verzacht en reinigt de huid zacht en grondig. Geschikt voor de gevoelige huid, is ongeparfumeerd en zeepvrij.
nivea reinigingsbars naturally clean groot | DoorMariska

Deze range is ontwikkeld voor verschillende huidtypen en verschillende behoeften voor de huid. De Nivea reinigingsbars zijn een volledige reinigingsroutine voor jouw huid. Er is namelijk een bar die werkt als make-up remover, een zuiverende scrub voor het gezicht, een verzachtende bar en een verfrissende bar. Op zich dus vrij compleet.

De bars vind ik fijn en zacht aanvoelen als ik ze vast heb. Totaal niet hard zoals bijvoorbeeld een harde zeep. De verfrissende variant heb ik geprobeerd en maakt mijn huid ook nog eens zacht. Zelf gebruik het op deze manier: ik maak mijn gezicht nat en wrijf met de reinigingsbar over mijn gezicht. Als er voldoende product op zit dan masseer ik het een beetje in mijn huid, laat het even zitten en spoel het met lauw water af (onder de douche). Wat mij betreft een goede toevoeging aan het assortiment van Nivea.

Deze reinigingsbars van Nivea zijn bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar voor een prijs van €11,99 en €12,99. Op moment van schrijven hebben o.a. Etos en Kruidvat 1+1 gratis deals.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook