7x huis en tuin cadeau voor kerst

huis en tuin cadeau kopen kerst

De kerst komt weer dichterbij en we zijn, denk ik, allemaal alweer aan het nadenken over een kerstcadeau voor onze familie en vrienden. Parfum is leuk, maar kan soms wat afgezaagd zijn. Een weekendje weg is ook leuk om herinneringen te maken, maar een huis en tuin cadeau voor kerst is natuurlijk veel breder én heel erg leuk. Daarom zet ik, speciaal alvast voor kerst, 7 leuke huis en tuin cadeaus voor kerst op een rij. Voor ieder wat wils!

Huis en tuin cadeau voor kerst

1. een geur diffuser als huis en tuin cadeau

Een geur diffuser is altijd een goed idee en deze van Geurwolkje is ook nog eens prachtig in zwart en goud uitgevoerd. Zijn er ook in meerdere kleuren. Een pluspunt van een geur diffuser is dat hij niet alleen dat er een heerlijke geur vanaf komt, maar ook dat het de lucht bevochtigt. Een prachtig huis en tuin cadeau voor kerst dus!

2. geurkaarsen van Bath & Body Works

Geurkaarsen zijn altijd een goed idee. Een van mijn favoriete merken is Bath & Body Works, omdat deze echt heerlijke geuren hebben en ook veel geur afgeven. Als je van een subtiele geurkaars houdt dan zou ik het niet kopen. Als je van aanwezige geuren houdt dan is dit echt een aanrader. Hierboven zie je echte herfst- en wintergeuren, maar er zijn ook andere geuren uiteraard.

3. tuinposter

Een tuinposter is ook het perfecte huis en tuin cadeau om te geven voor kerst! Hierboven heb ik dan ook nog eens een geselecteerd met een kerstplaat. Uiteraard heb je veel meer prints, ook alvast voor de lente en de zomer. Maar voor de aankomende wintermaanden is het natuurlijk leuk om deze op te hangen zodat je net wat meer sfeer hebt.

4. een cadeaukaart voor huis en tuin cadeau

Een gewone cadeaukaart van bol.com is ook altijd een goed idee. Het is eigenlijk ook nog eens een win-win situatie. Jij hoeft niet na te denken over het cadeau wat je wilt gaan geven én de ontvanger kan zelf een cadeau kiezen dat hij of zij leuk vindt. Bij bol.com heb je natuurlijk zowel huis en tuin cadeau mogelijkheden, dus succes gegarandeerd. Hierboven zie je een cadeaubon van €50,00, maar ze zijn er ook in meer of minder waarde.

5. een mooie messenset

Als je een naaste een cadeau wilt geven en hij of zij is gek van koken of bakken, dan is een mooie messenset ook een goed idee. Een mooi messenblok waar de messen in komen te staan met verschillende soorten messen. Je hebt uiteraard veel mooie messensets en dit is er een van.

6. mooie pannenset als huis en tuin cadeau

Om nog even in de keuken sferen te blijven, is een pannenset ook leuk om te geven. Hierboven zie je een mooie koperkleurige pannenset, maar ook zijn er weer veel verschillende kleuren en sets verkrijgbaar. Als je een liefhebber van roze bent dan is een roze pannenset natuurlijk helemaal geweldig!

7. kunstplant voor buiten

Voor in de tuin is een plant die ook veilig de winter doorkomt natuurlijk wel fijn. Daarom deze kunstplant voor buiten. Deze kun je met een gerust hart buiten neerzetten zonder dat er iets mee gebeurt. Wel fijn, dan hoef je er niet meer naar om te kijken als het seizoen verandert. Verschillende kunstplanten zijn uiteraard geschikt voor buiten.

Met deze inspiratie moet je wel een mooi huis en tuin cadeau kunnen vinden voor kerst. Een die je familie en vrienden geweldig vinden en er ook een langere tijd wat aan hebben!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook