Hema Vegan geurlijnen, deze zijn nieuw!

hema vegan geurlijnen

De Hema Vegan geurlijnen liggen in de winkel en daar ga ik iets over vertellen. Inmiddels heb ik ze allemaal geroken en heb ik al 1 duidelijke favoriet. Zelf ben ik geen vegan maar ik vind het wel goed dat er een steeds breder assortiment aan producten komt voor de mensen die wel vegan zijn. Meer keuzes is toch wel fijn. De namen van de vegan geurlijnen zijn: Namasté, Niche en Smell the Roses. Als je hier meer over wilt weten lees dan vooral verder! De parfums kosten tussen de €4,95 en €13 en dat vind ik wel een prima prijs.

Lees ook: Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss review

Hema Vegan geurlijnen

hema vegan geurlijnen pinterest

De geuren die ik heb ontvangen zijn Amber Cedarwood, Morning Walk en Warm Love. Uit elke lijn dus 1 parfum en daar ga ik wat meer over vertellen. De flacons zijn vrij simpel, maar dat vind ik niet zo erg. Vind het wel leuk, makkelijk te herkennen en iets wat bij Hema past. Laten we beginnen met de parfums en de geurnoten en informatie erover.

Amber Cedarwood

Deze eau de parfum, Amber Cedarwood is een elegante, bloemige geur van viooltjes en orris met een vleugje amber, warm hout en kruidige tonen van kardemom en cederhout. Omarm het leven met deze iconische collectie van hoogwaardige en unieke geuren, vol karakter. De Nichelijn bestaat uit signatuur parfums gemaakt van de fijnste ingrediënten en geïnspireerd door de haute parfumerie. 60ml – €13.

Morning Walk

Deze eau de toilette Morning Walk doet denken aan de perfecte ochtendwandeling. In de geur herken je noten van sprankelende citrusvruchten en een stralend bloemenboeket van jasmijn en oranjebloesem. Het leven bestaat uit duizenden momenten die je vastlegt en deelt. Neem de tijd om te genieten van de schoonheid van het leven. Dit is een collectie van geuren die je mee terug neemt naar herinneringen en gekoesterde emoties. 50ml – €9.

Warm Love

Een eau de parfum Warm Love, die doet denken aan een heilige ontsnapping. Met de geur van verse kokosnoot, mandarijn en vlammende peper. Voel de warmte met de sappige mix van pruim en vanille. En aardse tonen door vetiverwortels. Deze natural lijn is een authentieke parfum collectie gemaakt met liefde en 98% van de ingrediënten komt van natuurlijke oorsprong. 50ml – €10

Mijn favoriet ik Warm Love. Ik vind dat een heerlijke geur en blijft ook nog best wel lang hangen. Vind het inderdaad ook een warme geur, heerlijk! Als ik het op mijn polsen spray, in mijn hals en een beetje op mijn kleding dan blijft het lekker ruiken. Heb het al een aantal keer gedragen en vind het een mooie toevoeging aan mijn parfum stash.