Hema sextoys lijn in samenwerking met Easytoys

hema sextoys easytoys

Je hebt het vast al gehoord: Hema die sextoys verkoopt in samenwerking met EasyToys. Zelf had ik dit nooit verwacht, maar ik vind het wel oprecht een leuke samenwerking! Deze collectie aan seks speeltjes is verkrijgbaar in 285 filialen van de Hema. Ik laat je uiteraard ook wat beelden zien van de sextoys die bij Hema verkrijgbaar zijn. Misschien ben je nog op zoek naar iets spannends? Deze seks speeltjes in combinatie met erotische en geile verhalen lezen kan ook heel spannend zijn!

Sextoys lijn van Hema en EasyToys

hema sextoys easytoys samenwerking
Hema sextoys surprise pack €12,50

Dit is een verrassingspakketje, ook origineel! Maar er is uiteraard nog meer uit de Hema sekstoys lijn! En dat zie je hieronder. Ben jij al benieuwd? Naast deze seks speeltjes kun je er ook glijmiddel op waterbasis en verschillende soorten condooms vinden.

Deze sekstoys lijn van Hema en EasyToys is dus in de winkel te verkrijgen, maar mocht je het genant vinden om dit in de winkel aan te schaffen, dan is er ook de mogelijkheid om dit online te bestellen. Daarbij is het niet van Hema zelf, maar in samenwerking met EasyToys. EasyToys is een van de grootste partijen die sextoys verkoopt.

Ze worden niet verborgen

De nieuwe seks speeltjes lijn van Hema wordt niet verborgen in de winkelschappen, maar is gemakkelijk te vinden in het Mooi-en-Gezond schap. Die weten we allemaal wel te vinden, denk ik. Wat ook heel handig is: een aantal van deze speeltjes gebruiken geen batterijen, maar deze kun je opladen via een USB oplader. Hoe handig is dat? Dat kan een heleboel batterijen schelen ;)

Eric Idema, CEO van EasyToys-moederbedrijf EQOM Group: “Onze missie is ervoor te zorgen dat sexual wellness-producten normaal worden gevonden en om mensen te helpen een prettig seksleven te hebben. Als íets bewijst dat sekstoys inmiddels een maatschappelijk geaccepteerd fenomeen zijn, dan is het wel dat ze nu in de schappen van de HEMA liggen.”

Tamara van Geest, unitmanager bij HEMA: “Sexueel plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Het is iets dat wij bij HEMA zien als iets heel gewoons. Daarom past het ook goed bij ons om deze intieme speeltjes nu op een toegankelijke manier te verkopen.”

Geverifieerd door MonsterInsights