Hema Fabulous fluid lipstick 04 + 06

hema fabulous fluid lipstick

Hema Fabulous Fluid lipstick! De laatste tijd begin ik steeds meer fan te worden van de make-up van de Hema. Niet alleen de accessoires en kaarsjes zijn daar heel erg leuk, maar ook de make-up. Ik heb al een perfecte rode lang houdende lipstick van Hema en ik zag dat er ook andere producten waren, namelijk de Hema Fabulous fluid lipstick. Deze trokken mijn aandacht direct en na wat swatches besloot ik er twee mee te nemen. Ik koos voor nummer 04 die een beetje een nude kleur is en de wat fellere 06 die ik een beetje een fuchsia kleur vind hebben.

Lees ook: Vegan make-up kwasten van Hema

?c=25436&m=1502643&a=224567&r=&t=html | DoorMariska

Fabulous fluid lipstick heeft een sterke dekkracht, is langhoudend en heeft een sterke kleurintensiteit.

Hema Fabulous fluid lipstick 04 + 06

hema fabulous fluid lipstick
hema fabulous fluid lipstick 04 06 swatches

En dit zijn beide kleuren die ik allereerst op mijn hand heb geswatched. Links zie je Hema Fabulous fluid lipstick 06 dat een mooie felle fuchsia roze kleur is. Rechts zie je Hema Fabulous fluid lipstick 04 wat toch wel meer een nude kleur is en ook meer draagbaar is voor iedere dag. Eigenlijk wilde ik er een die meer voor iedere dag is maar ook wel een felle kleur die ik kan dragen als ik uitga bijvoorbeeld. En er waren zoveel andere mooie kleuren nog!

Hema Fabulous fluid lipstick 04

hema fabulous fluid lipstick 04
hema fabulous fluid lipstick 04 full face | DoorMariska

Deze kleur vind ik, zoals ik al zei, heel draagbaar voor iedere dag. Het is een mooie nude kleur en is goed te combineren met vele looks. Zelf heb ik twee laagjes gebruikt om hem een beetje egaal te laten dekken zodat je geen lege plekken op je lippen ziet zitten. Met twee laagjes vind ik hem dan ook het mooiste. Je moet wel uitkijken met velletjes want deze worden wel een beetje geaccentueerd door deze lipstick. Hij is fijn aan te brengen, heeft een standaard applicator en de smaak en geur zijn niet vervelend. Het is niet een lekkere smaak en geur maar ook zeker niet vervelend

Hema Fabulous fluid lipstick 06

hema fabulous fluid lipstick 06
hema fabulous fluid lipstick 06 full face | DoorMariska

Deze vind ik wel heel erg mooi en daarom nam ik hem natuurlijk ook mee! Niet iets wat ik dagelijks zou dragen, maar als ik uit ga zou ik hem zeker overwegen te dragen. Qua smaak en geur is deze precies hetzelfde als de vorige; niet speciaal maar ook zeker niet vies. Ook deze accentueert wel de velletjes dus het is aan te raden eerst je lippen in te smeren of te scrubben. Met twee laagjes dekt deze ook het mooiste.

Beide kleuren geven wel af, dus het is aan te raden eerst even in een tissue ’te happen’. Bij mij gaf hij enorm af op mijn glas drinken maar de kleur vervaagde niet direct van mijn lippen af. Beide vervaagden een klein beetje en de kleur blijft zeker een paar uur goed zitten. Stiekem had ik gehoopt dat beiden mat zouden opdrogen maar dat is niet waar. Ze blijven toch wel hun glanzende eigenschap behouden. Wat ook niet geheel onbelangrijk is te vermelden, is dat ze niet afbrokkelen. Ze vervagen geleidelijk.

Deze zijn verkrijgbaar bij Hema en kosten €4,50 per stuk. Dat vind ik een goede prijs voor dit product. Ze zeggen dat hij lang houdend is, goed dekt en veel pigment heeft. Daar ben ik het wel mee eens en ik raad hem zeker aan!

Lees ook:
MAC Please Me
Hema festival collectie make-up producten

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook