Hema Fabulous fluid lipstick 04 + 06

hema fabulous fluid lipstick

Hema Fabulous Fluid lipstick! De laatste tijd begin ik steeds meer fan te worden van de make-up van de Hema. Niet alleen de accessoires en kaarsjes zijn daar heel erg leuk, maar ook de make-up. Ik heb al een perfecte rode lang houdende lipstick van Hema en ik zag dat er ook andere producten waren, namelijk de Hema Fabulous fluid lipstick. Deze trokken mijn aandacht direct en na wat swatches besloot ik er twee mee te nemen. Ik koos voor nummer 04 die een beetje een nude kleur is en de wat fellere 06 die ik een beetje een fuchsia kleur vind hebben.

Lees ook: Vegan make-up kwasten van Hema

Fabulous fluid lipstick heeft een sterke dekkracht, is langhoudend en heeft een sterke kleurintensiteit.

Hema Fabulous fluid lipstick 04 + 06

hema fabulous fluid lipstick
hema fabulous fluid lipstick 04 06 swatches

En dit zijn beide kleuren die ik allereerst op mijn hand heb geswatched. Links zie je Hema Fabulous fluid lipstick 06 dat een mooie felle fuchsia roze kleur is. Rechts zie je Hema Fabulous fluid lipstick 04 wat toch wel meer een nude kleur is en ook meer draagbaar is voor iedere dag. Eigenlijk wilde ik er een die meer voor iedere dag is maar ook wel een felle kleur die ik kan dragen als ik uitga bijvoorbeeld. En er waren zoveel andere mooie kleuren nog!

Hema Fabulous fluid lipstick 04

hema fabulous fluid lipstick 04

Deze kleur vind ik, zoals ik al zei, heel draagbaar voor iedere dag. Het is een mooie nude kleur en is goed te combineren met vele looks. Zelf heb ik twee laagjes gebruikt om hem een beetje egaal te laten dekken zodat je geen lege plekken op je lippen ziet zitten. Met twee laagjes vind ik hem dan ook het mooiste. Je moet wel uitkijken met velletjes want deze worden wel een beetje geaccentueerd door deze lipstick. Hij is fijn aan te brengen, heeft een standaard applicator en de smaak en geur zijn niet vervelend. Het is niet een lekkere smaak en geur maar ook zeker niet vervelend

Hema Fabulous fluid lipstick 06

hema fabulous fluid lipstick 06

Deze vind ik wel heel erg mooi en daarom nam ik hem natuurlijk ook mee! Niet iets wat ik dagelijks zou dragen, maar als ik uit ga zou ik hem zeker overwegen te dragen. Qua smaak en geur is deze precies hetzelfde als de vorige; niet speciaal maar ook zeker niet vies. Ook deze accentueert wel de velletjes dus het is aan te raden eerst je lippen in te smeren of te scrubben. Met twee laagjes dekt deze ook het mooiste.

Beide kleuren geven wel af, dus het is aan te raden eerst even in een tissue ‘te happen’. Bij mij gaf hij enorm af op mijn glas drinken maar de kleur vervaagde niet direct van mijn lippen af. Beide vervaagden een klein beetje en de kleur blijft zeker een paar uur goed zitten. Stiekem had ik gehoopt dat beiden mat zouden opdrogen maar dat is niet waar. Ze blijven toch wel hun glanzende eigenschap behouden. Wat ook niet geheel onbelangrijk is te vermelden, is dat ze niet afbrokkelen. Ze vervagen geleidelijk.

Deze zijn verkrijgbaar bij Hema en kosten €4,50 per stuk. Dat vind ik een goede prijs voor dit product. Ze zeggen dat hij lang houdend is, goed dekt en veel pigment heeft. Daar ben ik het wel mee eens en ik raad hem zeker aan!

Lees ook:
MAC Please Me
Hema festival collectie make-up producten

22 Reacties

 1. 7 februari 2016 / 11:06

  Ik heb er zelf ook 4 van en ik vind ze zelf ook erg fijn. Ik vind bij jou vooral de eerste kleur heel erg mooi.
  Lees het laatste blogbericht van Nicole – Favourite LipsticksMy Profile

 2. Sabrina
  4 februari 2016 / 19:40

  Ik heb er ook 1 liggen, weet alleen niet welk nr zo uit mm hoofd.. maar had ze fijner gevonden als ze niet glossy waren.
  Lees het laatste blogbericht van Sabrina – De Liebster AwardMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   5 februari 2016 / 14:56

   Ik denk dat ik ze fijner had gevonden als deze kleur in lipstick vorm waren én mat 🙂

  • Mariska
   Auteur
   5 februari 2016 / 14:57

   Online zijn ze ook te koop 😉 En daar heb je nog veel meer mooie beauty producten!

 3. Evelien
  3 februari 2016 / 22:58

  Wat een leuke kleurtjes! Matte finish had ik stiekem ook leuker gevonden, maar zo vind ik ze ook absoluut heel leuk.
  Lees het laatste blogbericht van Evelien – Action must haves: week 5My Profile

  • Mariska
   Auteur
   5 februari 2016 / 14:57

   Ja, alleen had ik zin matte lipstick kleuren leuker gevonden denk ik.. wie weet komen die ooit nog.

 4. JenniferZ
  3 februari 2016 / 17:25

  Dit zijn echt hele mooie felle kleuren die je ook nog eens goed staan! Ik ben blij dat het goed denkt 🙂
  Lees het laatste blogbericht van JenniferZ – Review | Catrice luxury nudes 07My Profile

 5. Annette
  3 februari 2016 / 14:56

  De kleuren zijn prachtig, zelf heb ik toch liever een lipstick maar Hema is echt wel met een soot uplift bezig qua beauty vind ik 🙂 leuk om te zien.

  • Mariska
   Auteur
   4 februari 2016 / 11:30

   Dat heb ik ook wel liever inderdaad, een matte lipstick van Hema blijft daarentegen mijn favoriet en blijft ook heel lang zitten! 🙂

 6. Bente
  3 februari 2016 / 13:13

  De soft matte lip balms van de hema zijn ook bij mij favoriet, ik ben ook meer iemand van lipsticks dan van glossjes. Maar wat is hema de laatste tijd toch goed bezig: ik vind dit namelijk ook wel weer hele mooie kleurtjes!
  Lees het laatste blogbericht van Bente – Als ik kon tijdreizen…My Profile

  • Mariska
   Auteur
   3 februari 2016 / 14:41

   De soft matte lip balms vind ik ook wel fijn, maar blijven ook niet heel erg lang zitten vind ik. Deze kleuren zijn zeker mooi 🙂

 7. 3 februari 2016 / 10:01

  Gebruik zelf nooit lippenstift of glossjes maar deze kleurtjes zijn wel heel mooi! Staat je prachtig. O en iets heel anders, er spingt 3x achter elkaar een banner onder in beeld die moeilijk weg te klikken is. Misschien iets om naar te kijken 🙂
  Lees het laatste blogbericht van MARIJKE – Wrap met rode bietMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   3 februari 2016 / 14:39

   Dank je wel voor het melden! Moet ik even doorgeven aan degene die de advertenties regelt!

 8. 3 februari 2016 / 09:42

  Ik ben helemaal fan van de soft matte lip balms van de HEMA. Die blijven langer zitten en geven niet zo af als deze.
  Lees het laatste blogbericht van Ceetje – Organize je make-up stashMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   3 februari 2016 / 14:38

   Ja daar heb ik er een van, maar die geeft evengoed nog best wel af vind ik. Wel minder dan deze, maar vind ook niet dat die heel goed en super lang blijven zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.