Gekeken op Videoland: Ronnie voor altijd samen

ronnie voor altijd samen videoland

Als Videoland freak heb ik nog meer gekeken de laatste tijd. Soms kijk ik programma’s, real life soaps of docu’s van mensen die ik qua muziek of hun carrière niet eens heel interessant vind. Nu heb ik Ronnie Flex altijd wel anders gevonden. Anders als in: leuke, chille en normale gast zoals hij overkomt. Geen gek nieuws, geen rare fratsen, gewoon een leuk en normale gast. Zijn soap/docu heb ik gekeken op Videoland ; Ronnie voor altijd samen. Ik kon niet wachten tot er op dinsdagochtend weer een nieuwe aflevering klaar stond. En nu, nu is het tijd voor mijn review over dit heerlijke programma.

Lees ook: Gekeken op Videoland Please Hate Me

Videoland Ronnie voor altijd samen

Oh, wat vond ik dit heerlijk om naar te kijken! Demi de Boer (de dochter van Ronald de Boer) is al een tijdje samen met Ronnie Flex. In de serie zie je hun dagelijkse leven eigenlijk in hun mooie huis. Demi die uiteindelijk zwanger raakt en ook dat is te volgen in de serie. De echo’s, na de geboorte maar ook gewoon een nachtje weg in een hotel waarbij Ronell het ergste is vergeten: een HDMI kabel voor zijn Playstation. En dat is precies waar ik zo van hou!

Geen poeha, niet leuk doen voor de camera, nee gewoon hoe het is. Je vriendin die een nachtje weg regelt in een mooi hotel en jij je Playstation gewoon meeneemt en gaat gamen. Je ziet zijn struggles, volgt hem tijdens het begin van zijn tournee en achter de schermen. Je ziet zijn ouders en ook zijn dochtertje Nori. Ook zo schattig om te zien en hoe Demi met haar omgaat. Ook zie je hoe de vrienden van Ronnie een ‘man shower’ organiseren omdat hij vader wordt en zie je de babyshower die voor Demi wordt georganiseerd.

Ik vond het heerlijk om naar te kijken en ik hoop ook dat er nog een seizoen komt. En dat terwijl ik niet echt van de muziek hou die hij maakt, maar dat is natuurlijk puur persoonlijk. Al zijn zijn teksten wel weer raak en mooi. Het is gewoon echt leuk om naar te kijken en niet alleen vermakelijk, gewoon leuk. Geen gezeik, geen gedoe, geen guilty pleasure. Gewoon doen, ik ben fan!