essence lip care booster serum & butter review

essence lip care booster lip butter en serum

De essence lip care booster producten zijn nieuw waar ik het over ga hebben in dit artikel. Een essence lip care booster serum voor je lippen en een butter. De lip butter is een kokossmaak en het serum heeft een perzik smaak. Het zijn weer budget producten dus ik wilde dit wel even proberen voor op mijn blog. De lip boter heb ik niet geprobeerd omdat ik kokos niet lekker vind. Het serum voor de lippen heb ik wel geprobeerd. Lees verder voor meer info over de producten. Goed nieuws; beide producten zijn vegan!

Lees ook: essence 24/7 hand cream & mask review

essence lip care booster serum & butter

Beide producten zijn nieuw in het assortiment en zijn meegekomen met de lente/zomer update voor 2021. essence staat bekend om de mooie budget producten en dat is altijd iets wat ik graag wil uitproberen. Dit wil ik jullie dan ook niet onthouden. Er kunnen zomaar budget parels tussen zitten natuurlijk. Laten we beginnen met de lip care booster lip butter.

essence lip care booster lip butter

Verzorgde lippen voor de ultieme no-make-up look? Geen probleem: de LIP CARE BOOSTER-reeks is jouw nieuwe must-have voor gladde, zachte en volle lippen, elk met een 10% natuurlijk oliegehalte! De Lip Peeling met rijke avocado-olie, in een praktisch no-touch stick formaat, zorgt voor soepele, zachte lippen en een fris gevoel. De Lip Butter met 10% kokosolie herstelt en verzorgt gespleten lippen en roept een heerlijk vakantiegevoel op in je handtas. Het Lip Serum, verrijkt met perzikolie, hydrateert en voedt de lippen voor een wulpse, stralende lach.

Dit product klinkt in ieder geval wel heel fijn en dat voor een prijs van €1,99. Dan krijg je 12ml in een tube. Je brengt het dus met je vingertoppen aan op je lippen of gewoon met de tube zelf. Zoals ik al aangaf heb ik dit product niet zelf getest omdat ik kokos niet echt een lekkere smaak vind. Als ik de omschrijving zo lees is het wel een fijn product om je lippen een boos te geven in ieder geval.

essence lip care booster lip serum

Verzorgde lippen voor de ultieme no-make-up look? Geen probleem: de LIP CARE BOOSTER-reeks is jouw nieuwe must-have voor gladde, zachte en volle lippen, elk met een 10% natuurlijk oliegehalte! De Lip Peeling met rijke avocado-olie, in een praktisch no-touch stick formaat, zorgt voor soepele, zachte lippen en een fris gevoel. De Lip Butter met 10% kokosolie, herstelt en verzorgt gespleten lippen en roept een heerlijk vakantiegevoel op in je handtas. Het Lip Serum, verrijkt met perzikolie, hydrateert en voedt de lippen voor een wulpse, stralende lach.

Deze heb ik wel geprobeerd! Je brengt dit lip serum aan met het kwastje. Zelf vind ik dit over het algemeen niet echt fijn en had ik liever een applicator, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het serum voelt op mijn lippen fijn aan, je proeft de smaak van perzik best wel maar is gelukkig niet overheersend. Ook belangrijk te noemen is dat het niet heel plakkerig aanvoelt en niet chemisch smaakt. Ik vind het een aangenaam en fijn product in gebruik, behalve dan het kwastje. Dit lip serum kost €2,89 en dan heb je 10ml.

Geverifieerd door MonsterInsights