Vier de kersttijd met de nieuwe essence adventskalender

by Mariska

Hoewel het najaar officieel nog niet eens begonnen is, voelen we ons bij Door Mariska al helemaal in kerststemming. En dat is niet voor niets want wij hebben al een kijkje mogen nemen naar de nieuwe essence adventskalender 2023 . En spoiler alert: hij is zo leuk! Merry everything & happy always! Wij sluiten ons daar helemaal bij aan! Benieuwd waarom? Lees dan snel dit blog artikel met alvast een kijkje in een onwijs leuke adventskalender die je direct in huis wilt halen! :-D

De nieuwe essence adventskalender 2023!

Met het motto van dit jaar “merry everything & happy always”, blijft geen enkele wens van beautyliefhebbers onvervuld – dat garanderen ze bij essence! Zelfs de buitenkant brengt je in een feeststemming, met geweldige kerstballen en super schattige
details in feestelijke kleuren. De adventskalender brengt elke dag tot aan de kerst een glimlach op jouw gezicht, of dat van je geliefden. Met de limited edition essence Advent Calendar merry everything & happy always wordt het kerstseizoen ongetwijfeld onvergetelijk, met 24 verrassingen in een feestlook.

Voor wie niet kan wachten, hier alvast een kleine teaser

Achter de 24 deurtjes zitten limited edition producten die een complete look creëren voor het gezicht, de ogen, de nagels en de lippen. Ook vind je er enkele praktische beautytools, zo handig! Zo vind je bijvoorbeeld een super schattige mini glans nagellak, die perfect past bij elke kerstoutfit. Voor de mooiste feestelijke lip make-up kun je een verzorgende glanzende lipgloss of een semi-matte lipstick in een subtiele tint gebruiken.

En wil je een verzorgingsmomentje voor jezelf in het feestseizoen? Probeer dan het essence holo gezichtsmasker en de glinsterend roze wenkbrauwtweezers. En deze must-have zorgt absoluut voor een sprankelend moment deze kerst: de gezichts- en nagelpareltjes die het gezicht en de nagels perfect benadrukken. Ervaar je wat stress in aanloop naar de kerst: het perfectionerende gezichtspoeder garandeert een prachtige, egale teint. Laat de kerst maar komen met deze 24 it-pieces!

Ben je net zoals ons super enthousiast geworden?

De essence adventkalender aanbieding bij Kruidvat is verkrijgbaar vanaf 6 november bij . Adviesprijs: € 32,99

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?