3 échte aantrekkelijke musthaves voor droge handen

droge handen

Handen zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam om goed te verzorgen. Je handen zijn je visitekaartje. Als jij vaak je handen laat zien op jouw Instagram foto’s of je gebruikt je handen bij intensief werk, dan is het noodzaak om deze goed te verzorgen. Droge handen komen vaak voor en dat is juist het moment om het goed aan te pakken. De 3 musthaves voor mooi verzorgde handen geven wij je in dit artikel!

Droge handen

droge handen goed verzorgen

Vooral in de koude wintermaanden komen droge handen voor, maar ook als je je handen veel gebruikt in water met schoonmaakmiddel, bijvoorbeeld. Je handen worden blij als ze goed verzorgt worden en jij ook. Als je je droge handen niet goed verzorgt, dan kunnen er allerlei wondjes ontstaan. Die zorgen voor irritatie en pijnlijke plekken. Sheabutter is een super ingrediënt als het gaat om het verzorgen van je lichaam én ook de handen worden er blij van. Als je handen écht te droog zijn, kies dan voor een handmasker. Deze geeft een intensievere voeding.

Verzorgde handen

Het is belangrijk om je handen de verzorging te geven die ze nodig hebben. Maar droge handen verzorgen is niet alleen de oplossing om goed verzorgede handen te hebben. Als je nagellak draagt zorg er dan ook voor dat de nagellak er niet voor de helft afgesleten is. Dit staat niet netjes én zeker niet als je een beroep hebt waar uiterlijk en uitstraling heel belangrijk is. Haal de oude nagellak eraf en zorg ervoor een nieuwe frisse kleur.

Extra tip

Zelf geen zin om je nagels bij te houden? Kijk dan of er een nagelsalon bij je in de buurt is. Je betaalt er wel voor, maar zo worden je nagels mooi bijgehouden. Je nagels zijn het middelpunt van je handen. Naast dat je nagels er weer tiptop uitzien, worden ook de velletjes weggehaald rondje nagels én krijg je er een heerlijke nagelriemolie overheen. Check!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook