Catrice Call Me Princess

catrice call me princess

Oeh, ik ben zo blij dat ik Catrice Call Me Princess heb gescoord! Op het moment dat ik deze op verschillende blogs voorbij zag komen wist ik dat ik deze ook zeker wilde hebben. Bij Trekpleister was 1 + 1 gratis op Catrice nagellak, dus nam ik deze en nog een mee die later online komt 🙂 Ben eigenlijk ook weer best trots op de foto’s! Dat gaat steeds beter lijkt wel. En natuurlijk helpt mijn externe flitser daar ook bij.

Lees ook: Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

Catrice Call Me A Princess

catrice call me princess
catrice call me princess
catrice call me princess
catrice call me princess

Het is echt een super mooie kleur! Vind hem niet echt barbie achtig (wat ik vaak wel vind van roze met glitter), maar gewoon een mooie roze kleur, sand-style en er zitten gouden glitter in. Geen grove grote glitter, maar gewoon subtiel wat het echt een mooie lak maakt. Ben zo blij dat ik hem heb gekocht! Heb er dan ook geprobeerd mooie foto’s van te maken en ik denk dat dit wel erg mooi is gelukt?! Ik ben in ieder geval best trots op de foto’s 🙂 Hier zie je dus Catrice Call Me Princess uit de Crushed Crystals lijn.

Informatie

Ik heb deze lak gekocht bij Trekpleister, maar is natuurlijk ook te koop bij de Kruidvat. Hij heeft het fijne brede kwastje waar ik erg blij mee ben! Hij droogt snel en je hebt echt aan 1 dik laagje in principe al genoeg, maar ik heb 2 laagjes gebruikt.
Dit lakje bevat 10ml lak en kost volgens mij €3,29.

(of deze op dit moment in 2021 nog verkrijgbaar is weet ik niet).

Lees ook:
Kiko Pearly Glaze Pink 504
Catrice A Wink Pink & Oh Pinky Day

Wat vind je van dit Catrice Call me Princess? Of heb jij hem al in je stash?

COMMENTS

 • Wauw deze is zo mooi! 🙂

 • Deze heb ik ook <3 Wanneer ik deze draag kan ik vaak niet stoppen met kijken naar mijn nagels, zo mooi vind ik het lakje 🙂

 • Oehh deze mag ook wel op mijn nageltjes!

 • Deze kleur is inderdaad zo gaaf! Heb ‘m zelf ook en ben er erg blij mee 🙂

 • Superleuke blog heb je! En deze nagellak is supermooi. Catrice vind ik sowieso heel tof!

 • ik heb deze ook en vind deze nagellak echt een prinsesje echt geweldige kleur! liefs x

 • Ik heb hem ook, vind hem erg mooi!

 • Prachtig lakje!

 • Oh, mooie nagellak, heel leuk effect, inderdaad je foto’s worden steeds beter!

 • Ik vind het een leuk lakje!

 • Ohh ik vind deze echt zo prachtig!

 • Ik heb deze al, en wat is het mooi!
  het blijft ook super goed zitten, ik moet het er namelijk vanaf veilen..!

 • Echt een heel mooi kleurtje! Dit is echt een lakje dat ik zelf ook graag zou willen hebben 🙂

 • Ah, nu heb ik net mijn stash opgeruimd! 😀 Heel leuk kleurtje! 🙂

 • Prachtige nagellak!
  Liefs!

 • deze heb ik ook, prachtig lakje!

 • Deze lak is zo mooi! Ik heb hem zelf ook. En je bent terecht trots op je foto’s! Ze zijn prachtig!

 • Prachtige lakje! Complimenten voor je foto’s en lakken, prachtig!

 • Prachtig kleurtje en de textuur is ook heel gaaf !

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *