Catrice Call Me Princess

by Mariska
catrice call me princess

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Oeh, ik ben zo blij dat ik Catrice Call Me Princess heb gescoord! Op het moment dat ik deze op verschillende blogs voorbij zag komen wist ik dat ik deze ook zeker wilde hebben. Bij Trekpleister was 1 + 1 gratis op Catrice nagellak, dus nam ik deze en nog een mee die later online komt 🙂 Ben eigenlijk ook weer best trots op de foto’s! Dat gaat steeds beter lijkt wel. En natuurlijk helpt mijn externe flitser daar ook bij.

Lees ook: Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

Catrice Call Me A Princess

catrice call me princess
catrice call me princess
catrice call me princess
catrice call me princess

Het is echt een super mooie kleur! Vind hem niet echt barbie achtig (wat ik vaak wel vind van roze met glitter), maar gewoon een mooie roze kleur, sand-style en er zitten gouden glitter in. Geen grove grote glitter, maar gewoon subtiel wat het echt een mooie lak maakt. Ben zo blij dat ik hem heb gekocht! Heb er dan ook geprobeerd mooie foto’s van te maken en ik denk dat dit wel erg mooi is gelukt?! Ik ben in ieder geval best trots op de foto’s 🙂 Hier zie je dus Catrice Call Me Princess uit de Crushed Crystals lijn.

Informatie

Ik heb deze lak gekocht bij Trekpleister, maar is natuurlijk ook te koop bij de Kruidvat. Hij heeft het fijne brede kwastje waar ik erg blij mee ben! Hij droogt snel en je hebt echt aan 1 dik laagje in principe al genoeg, maar ik heb 2 laagjes gebruikt.
Dit lakje bevat 10ml lak en kost volgens mij €3,29.

(of deze op dit moment in 2021 nog verkrijgbaar is weet ik niet).

Lees ook:
Kiko Pearly Glaze Pink 504
Catrice A Wink Pink & Oh Pinky Day

Wat vind je van dit Catrice Call me Princess? Of heb jij hem al in je stash?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.