Catrice Call Me Princess

catrice call me princess

Oeh, ik ben zo blij dat ik Catrice Call Me Princess heb gescoord! Op het moment dat ik deze op verschillende blogs voorbij zag komen wist ik dat ik deze ook zeker wilde hebben. Bij Trekpleister was 1 + 1 gratis op Catrice nagellak, dus nam ik deze en nog een mee die later online komt 🙂 Ben eigenlijk ook weer best trots op de foto’s! Dat gaat steeds beter lijkt wel. En natuurlijk helpt mijn externe flitser daar ook bij.

Lees ook: Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

Catrice Call Me A Princess

catrice call me princess
catrice call me princess
catrice call me princess
catrice call me princess

Het is echt een super mooie kleur! Vind hem niet echt barbie achtig (wat ik vaak wel vind van roze met glitter), maar gewoon een mooie roze kleur, sand-style en er zitten gouden glitter in. Geen grove grote glitter, maar gewoon subtiel wat het echt een mooie lak maakt. Ben zo blij dat ik hem heb gekocht! Heb er dan ook geprobeerd mooie foto’s van te maken en ik denk dat dit wel erg mooi is gelukt?! Ik ben in ieder geval best trots op de foto’s 🙂 Hier zie je dus Catrice Call Me Princess uit de Crushed Crystals lijn.

Informatie

Ik heb deze lak gekocht bij Trekpleister, maar is natuurlijk ook te koop bij de Kruidvat. Hij heeft het fijne brede kwastje waar ik erg blij mee ben! Hij droogt snel en je hebt echt aan 1 dik laagje in principe al genoeg, maar ik heb 2 laagjes gebruikt.
Dit lakje bevat 10ml lak en kost volgens mij €3,29.

(of deze op dit moment in 2021 nog verkrijgbaar is weet ik niet).

Lees ook:
Kiko Pearly Glaze Pink 504
Catrice A Wink Pink & Oh Pinky Day

Wat vind je van dit Catrice Call me Princess? Of heb jij hem al in je stash?

28 Reacties

 1. Wies
  1 mei 2014 / 21:07

  Wauw deze is zo mooi! 🙂

 2. 28 april 2014 / 22:31

  Deze kleur is inderdaad zo gaaf! Heb ‘m zelf ook en ben er erg blij mee 🙂

 3. Iloon
  28 april 2014 / 22:26

  Superleuke blog heb je! En deze nagellak is supermooi. Catrice vind ik sowieso heel tof!

 4. 28 april 2014 / 21:57

  ik heb deze ook en vind deze nagellak echt een prinsesje echt geweldige kleur! liefs x

 5. iiiThinkPink
  28 april 2014 / 19:11

  Prachtig lakje!
  Lees het laatste blogbericht van iiiThinkPink – OOTDMy Profile

 6. Eline
  28 april 2014 / 16:17

  Oh, mooie nagellak, heel leuk effect, inderdaad je foto’s worden steeds beter!
  Lees het laatste blogbericht van Eline – Trend | DungareesMy Profile

 7. 28 april 2014 / 15:31

  Ik heb deze al, en wat is het mooi!
  het blijft ook super goed zitten, ik moet het er namelijk vanaf veilen..!

 8. Liesbeth
  28 april 2014 / 13:09

  Ah, nu heb ik net mijn stash opgeruimd! 😀 Heel leuk kleurtje! 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Liesbeth – Opgeruimd: Nagellak StashMy Profile

 9. Anne
  28 april 2014 / 13:07

  Prachtige nagellak!
  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Anne – Welkom!My Profile

  • Mariska
   28 april 2014 / 13:10

   Dank je wel voor je compliment! 🙂

 10. NailTalk
  28 april 2014 / 12:54

  Prachtige lakje! Complimenten voor je foto’s en lakken, prachtig!
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – Fantasy – Nail ArtMy Profile

  • Mariska
   28 april 2014 / 13:09

   Dank je wel! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.