Shop mijn favoriete items

iPhone 11 pro spacegrijs 64gb
Bhave Rescue shampoo
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
Charlotte Tilbury Viva la Vergara Hot Lips 2
Givenchy Ange ou Démon
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
Dior Addict
Pinky Promise Lightroom preset
Catrice HD liquid coverage foundation 010 light beige
Blond Amsterdam Mok Beauty Queen
Bhave Rescue conditioner
The Kelly Family 25 years later live
Viktor & Rolf Flowerbomb
Zo verdien je wel geld met bloggen!
Mon Guerlain eau de parfum
Narciso Rodriguez Ambrée
Nu kopen

shop mijn favoriete items

Starskin Pro Platinum Peel Mask Pack

starskin platinum peel mask pack

STARSKIN PRO Platinum Peel Mask Pack is een professionele 2-stappen peelingbehandeling. De behandeling start met een speciaal peeling wattenstaafje gedrenkt in 10% leave-on amandelzuur, gevolgd door een krachtig folie sheetmasker verrijkt met een voedend boerenkoolblad-serum. Het foliemasker creëert een sauna-effect. Het warmt de huid zachtjes op en voorkomt dat actieve ingrediënten verdampen. Dit stimuleert het peelingproces en tegelijkertijd de absorptie van het verhelderende serum met Meteobrite®. Ervaar een eenvoudige, professionele en veilige peelingbehandeling die de huid egaliseert, verheldert en evenwichtiger maakt in slechts 10 minuten.

Starskin Pro Platinum Peel Mask – hoe te gebruiken:

1. Reinig het gezicht en dep droog. Breek de tube open langs de stippellijn.
2. Strijk het peeling wattenstaafje voorzichtig langs gezicht en nek. Vermijd het gebied rondom de ogen. Niet afspoelen.
3. Vouw het masker voorzichtig open. Breng eerst de onderste helft en dan de bovenste helft aan. Verwijder na 10 minuten en gooi weg.
4. Masseer het overgebleven serum in de huid en laat ‘s nachts intrekken voor optimaal resultaat.

Aanbevolen gebruik:

Eén keer per week. Na openen direct gebruiken. Door de actieve ingrediënten kan er tijdelijk lichte roodheid ontstaan. Gebruik niet op acne, beschadigde huid of open wondjes. Voor een extreem (allergie)gevoelige huid is een plaatselijke huidtest aanbevolen.

Let op:

Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bij contact, direct spoelen met water. Buiten bereik van kinderen houden. Koel, droog en uit direct zonlicht bewaren.
Pas op met zonlicht: Dit product bevat een alpha hydroxy zuur (AHA), dat je huid mogelijk gevoelig(er) maakt voor UV(A)-straling en de kans op verbranden verhoogt. Gebruik zonnebrandcrème en beperk blootstelling aan direct zonlicht, vanaf het moment dat je het product gebruikt hebt tot één week erna.

STARSKIN® PRO Platinum Peel™ gezichtmaskers (CAP: €22,00) is vanaf 1 januari 2019 verkrijgbaar bij alle Douglas filialen en via www.douglas.nl

*Alle STARSKIN formuleringen worden gemaakt in Korea en zijn vrij van parabenen, phthalates, minerale oliën, sulfaten en synthetische kleurstoffen. STARSKIN is PETA-gecertificeerd en test niet op dieren.

Lees ook:

Volg:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.