3x producten van Ziaja

ziaja producten

Van Ziaja heb ik al verschillende producten geprobeerd en laatst kreeg ik er weer een aantal opgestuurd. Dit keer heb ik een heel fijn serum en handcrème die ik regelmatig gebruik. Daar wil ik wat over vertellen én over nog een product van het merk die ik heel graag al een tijdje gebruik. De laatste is vooral ook erg handig in de herfst en winter voor als je niet onder de zonnebank wil. Logisch, want de zonnebank is schadelijker dan je denkt.

Velvet shine serum

ziaja producten velvet shine serum
Ziaja velvet shine serum

Als allereerst die Velvet Shine Serum van Ziaja . Ik vind een serum altijd heel fijn voor mijn haar, omdat het nogal kan pluizen en droog kan ogen. Vooral in de puntjes en iets daarboven. Dat is heel irritant, vind ik. Vaak gebruik ik dus een serum of andere haarolie om dat te verdoezelen. Maar niet alleen verdoezelen, want een serum met de juiste ingrediënten heeft ook een verzorgende functie voor je haar. Dit serum van Ziaja hydrateert en beschermd je haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ik gebruik dit serum heel graag en meerdere keren per week als ik mijn haar heb gewassen.

Lemon cake hand cream

In de winter is een goede handcrème onmisbaar en deze van Ziaja is dan ook nog eens mega lekker! Als je van geuren houdt van koekjes en cake dan zit je goed. Deze Lemon Cake handcrème ruikt echt heel erg lekker en vind het ook wel echt naar herfst en winter ruiken. De tijd van koekjes en cake bakken en die geuren die vrij komen. Deze crème heeft ook een hydraterende werking en voedt je handen door en door. Een van de verzorgende ingrediënten is koolzaadolie. Het maakt je handen zacht en de handcrème wordt goed en snel door de huid opgenomen. Er blijft dan ook geen plakkerige laag achter, gelukkig.

Ziaja Subtle Bronze

Van deze lijn gebruik ik nog steeds heel graag de gezichtscrème. Het is een fijne hydraterende crème die ervoor zorgt dat je gezicht een licht bronzen kleur krijgt wat heel natuurlijk oogt. Ik vind dat dus heel fijn! Zoals je ziet is er ook een body lotion die je kunt gebruiken om mooie, subtiel gekleurde benen en armen (en natuurlijk de rest van je lichaam) te krijgen. Hoe handig en fijn?

Dit zijn absoluut mijn favoriete Ziaja producten die ik met veel plezier gebruik!

Geverifieerd door MonsterInsights