Zilveren sieraden met elkaar combineren

zilveren sieraden combineren

Zilveren sieraden zijn nog steeds groot favoriet bij mij, echter begin ik wel steeds meer van goud te houden. Zilveren sieraden vind ik qua combineren gewoon veel makkelijker en ik denk dat ik er daarom zo snel voor kies. Wel nikkelvrij, want ik heb een nikkelallergie. Als ik mijn sieradendoos open zie ik voornamelijk zilveren oorbellen. Het is namelijk ook een soort van verslaving van mij omdat ik altijd oorbellen draag. Zonder oorbellen voel ik me gewoon echt kaal en mis ik daadwerkelijk ook iets. Maar, zilveren sieraden combineren, hoe doe je dat? En wat past bij zilver? Tip: Kijk eens voor de aankomende Moederdag voor een leuk sieraad voor je moeder, vrouw of oma.

Lees ook: Mijn Buddha to Buddha ring en gouden oorbellen van Isabel Bernard

Zilveren sieraden combineren

Zilver met zwart

Zelf vind ik de combinatie van zwarte en zilveren sieraden heel erg mooi. Je hebt natuurlijk ook aardig wat sieraden die al zilver met zwart zijn van zichzelf. Een mooie zilveren ring met een zwarte steen bijvoorbeeld. Ik hou daar van. Maar je kunt het ook goed combineren met een zwart armbandje bijvoorbeeld. Of al eens nagedacht om 2 ringen om 1 vinger te doen? Een zilveren ring met een zwarte ring erbij. Ik denk dat het namelijk heel erg mooi staat!

Zilver met leer

Zilver met leer vind ik ook een hele mooi combinatie. Ik kan zo geen sieraden bedenken die dat van zichzelf zijn. Ik vind het dat cognac kleurige leer heel erg mooi van zichzelf. De kleur is mooi voor in meubels (een cognac kleurige bank staat nog op mijn wishlist trouwens), maar ook qua sieraden. Zelf heb ik een tasje in cognac kleurig leer die een zilveren rits heeft, franjes en een zilveren ring waar het schouder hengsel aan vast zit. Het is gewoon een mooie combinatie.

Niet alleen dat, want ik heb ook een mooi cognac kleurig armbandje die een soort van gevlochten is. Ik vind dat dit prima past bij een paar zilveren armbanden. Het maakt het wat speelser vind ik. En nu heb ik het natuurlijk alleen over cognac kleur, maar leer is er in verschillende kleuren uiteraard. Je kunt ook een mooie zwart leren armband tussen je zilveren armbanden dragen. Dat maakt het dan vooral weer heel stoer. Als je van een stoere look houdt is dat zeker een aanrader.

Wat is jouw favoriete kleur sieraad? Ga jij liever voor goud of toch ook voor zilver? En je favoriete combinatie?