Overal naartoe met jouw kind: hier let je op

met een baby op reis in de auto, wandelwagen en autostoel

De komst van jouw kind is een spannende tijd. Je wilt immers alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Echter is het ook een tijd waarin je verschillende oplossingen tot jouw beschikking moet hebben voor als je ergens heen moet zoals een wandelwagen of een maxi cosi. Een dagje uit, een langere vakantie of alleen boodschappen doen: alles is mogelijk en je kan jouw kind overal mee naartoe nemen. Hiervoor moet je wel de juiste maatregelen treffen. Zo kan je de veiligheid van jouw kind waarborgen en hoef je zelf ook niet voortdurend op te letten. Maar waar let je dan allemaal op als je jouw kind ergens mee naartoe neemt? 

Een autostoel plaatsen in de auto

Een van de eerste zaken waar je op moet letten, is dat je een goede maxi cosi autostoel hebt. Deze autostoel zorgt er namelijk voor dat jouw kind goed vastzit in de auto. Tijdens het autorijden moet je zelf de ogen op de weg houden, terwijl jouw kind ook niet door de hele auto heen gaat. De autostoel plaats je eenvoudig op de achterbank, waarna je alles stevig vastzet. Ook kan je jouw kind extra vastzetten door middel van de autogordels. Zo weet je zeker dat jouw kind niet naar voren schiet als je plotseling moet remmen. Zowel korte als langere autoritten zijn eenvoudiger te maken met jouw kind.

Een wandelwagen voor dagjes uit

kind in de wandelwagen

Naast de maxi cosi autostoel wil je ook voldoende veiligheid hebben tijdens het lopen. Een goede wandelwagen is daarom wel een vereiste. Je kan hiervoor kijken naar een Joolz Aer. Het is een wandelwagen met een groot aantal functionaliteiten. Zo kan je deze in eerste instantie als wandelwagen gebruiken. Het stevige frame zorgt voor voldoende comfort en zo min mogelijk bewegingen. Je kan de wandelwagen ook goed opvouwen als je langer in de auto zit. In een vloeiende beweging kan je de Joolz Aer weer uitklappen op de plaats van bestemming. Zo heb je een goed vervoersmiddel voor jouw kind en kan je zorgen voor alle gemakken onderweg.  

Het dagje uit voorbereiden

Onderweg wil je er ook voor zorgen dat je alle andere benodigdheden bij de hand hebt. Je moet daarom ook jouw tas goed inpakken. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan extra kledingstukken en luiers. Ook moet je de fles meenemen om jouw kind te kunnen voeden. Je kan hiervoor een luiertas aanschaffen. Deze is voorzien van alle benodigdheden en je kan alle extra’s hier direct in plaatsen. Door jouw dagje uit goed te regelen en alles voor te bereiden, zorg je ervoor dat je jouw dagjes weg tot een groot succes maakt en je met jouw kind kan genieten van iedere omgeving. Je vergeet niets meer tijdens ieder uitstapje die je maakt met het gehele gezin.