The Body Shop Wellness lijnen

by Mariska

Even geleden alweer kreeg ik een heerlijk pakket van The Body Shop toegestuurd met een aantal producten van de nieuwe lijnen van The Body Shop Wellnes en dat zijn Breathe, Boost en Sleep. In dit artikel ga ik meer over de geuren vertellen, want ik ben er erg enthousiast over. De producten zitten in een glazen pot en flacon, dus pas wel op als je ze in de badkamer gebruikt en deze niet op de stenen grond valt. Dat zou zonde zijn.

Kom even helemaal tot jezelf met onze nieuwe Wellness-collectie. Die bestaat uit drie lijnen: Sleep, Boost en Breathe. Deze lijnen zijn gebaseerd op 100% natuurlijke essentiële oliën, bestaan voor ten minste 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en zorgen dankzij hun aromatische geuren voor rust, verkwikking en meer evenwicht tussen mind, body & soul. Ze zijn ook gecertificeerd door The Vegan Society, en voor de verpakkingen is zoveel mogelijk gekozen voor gerecyclede en/of goed te recyclen materialen.

Lees ook: The Body Shop British Rose, alles wat je wilt weten

The Body Shop Wellness lijnen Breathe, Boost en Sleep

the body shop wellness

Breathe

Zit je hoofd figuurlijk gezien vol, maak het dan weer helderder met de Breathe-lijn. De eucalyptus in deze lijn is afkomstig van plantages in de Chinese provincie Yunnan, die ondersteuning bieden aan kleinschalige producenten, en de rozemarijn van een Spaans familiebedrijf. Eucalyptus is bekend om z’n frisse, verkwikkende geur en z’n reinigende eigenschappen. Gemengd met de aromatische geur van rozemarijn verspreidt eucalyptus een tintelfrisse geur en helpt het een zwaar, wazig hoofd te verlichten.

Deze lijn is echt heel erg lekker en bestaat uit verschillende producten. Zelf ontving ik de ‘calm balm’ en de body gel cream. De body gel cream is heerlijk romig en brengt fijn aan. De calm balm kun je aanbrengen op bijvoorbeeld je pols of de bovenzijde van je hand. Het laatste is mijn favoriet en dan ruik ik er af en toe even aan. Echt heerlijk deze geur. Lekker en fris. De body gel cream voelt bij mij als verkoelend aan op mijn huid en trekt snel in. En dan die hemelse geur! Zo lekker!

Boost

the body shop wellness boost

Verkwik je geest, voel je energieker, en zorg dat je de wereld weer aankan met de Boost-lijn van The Body Shop. Van deze lijn krijg je onmiddellijk goede zin, dankzij z’n zonnige, frisse citrusgeur, die wordt afgerond met een vrolijk bloemenakkoord. De mandarijn- en bergamotolie zijn afkomstig van traditionele producenten uit Italië. Ze staan bekend om hun krachtige werking en geven een vermoeide geest en/of een vermoeid lijf een echte boost.

Hiervan ontving ik de shine on hair and body oil en de whipped body cream. Ook zo’n lekkere geur en het geeft echt een boost op een hele andere manier dan de Breathe lijn. De olie heb ik nog niet gebruikt maar kun je dus gebruiken voor je haar én je lichaam. De body cream is heerlijk en wat stevig van structuur die die fijn aanbrengt. Let er wel op dat je niet teveel gebruikt, anders duurt het een tijdje voor het goed in de huid is getrokken. Maakt je huid lekker zacht en geeft een heerlijke geur af.

Sleep

body shop wellness sleep

Ook een schoonheidsslaapje is niet zomaar een verzinsel. Het European Sleep Center bevestigt dat voldoende, kwalitatief goede slaap onmiddellijke positieve effecten heeft op de conditie van de huid. Verder blijkt uit recent Koreaans onderzoek dat de textuur van de huid na vier nachten slaapdeprivatie significant meer ‘beschadigd’ is en de teint significant minder stralend in vergelijking met een volle acht uur slaap per nacht.

Ik hou van producten met lavendel dus deze lijn kwam mij als geroepen! Ik ontving een pillow mist, bedtime balm, body cream en de hair & body wash. Ik dook gelijk onder de douche hiermee en oh, wat vond ik dit fijn! Heerlijk ontspannen met de hair & body wash uit de Body Shop Wellness lijn, Sleep. Voor mijn haar heeft het helaas niet een goede werking, maar om je lichaam ermee te wassen is het fijn. Ook de pillow mist is bij mij een grote favoriet en gebruik ik heel vaak. Vind het heerlijk om zo mijn bed in te duiken met die rustgevende geur.

Ik vind deze lijnen echt heerlijk en raad ze aan. De Breathe geeft je een lekkere boost vind ik en de Sleep net even dat kleine slaapmutsje voor je naar bed gaat.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?