SHEIN OPENT POP-UPSHOWROOM OP AMSTERDAM CS

door Mariska

De populaire moderetailer SHEIN opent voor het eerst in Amsterdam, een unieke pop-upshowroom. De boetiek is uniek, want je kunt er als een van de eersten de nieuwe Fall/Winter collectie bekijken, passen, maar alleen online kopen middels de aanwezige QR-codes. De SHEIN pop-upshowroom is ingericht met een photobooth en verschillende social media-waardige corners, zodat je met je toekomstige nieuwe outfit kunt shinen op de foto en deze direct kunt delen met je vrienden en volgers.

Zelf heb ik heel veel Shein items gescoord via Vinted!

Shein Pop-up showroom op Amsterdam Centraal

shein amsterdam centraal pop up showroom

Van 23 tot en met 25 september 2022 kunnen alle fans van SHEIN (spreek uit Sjie-in) de najaarscollectie van de populaire collecties SHEIN BAE, SHEIN SXY, evoluSHEIN, SHEINPetite, SHEIN Dazy, SHEIN Plus en SHEGLAM voor het eerst uitproberen alvorens deze-via de QR codes-online te bestellen. Geen gesjouw met tassen, want jouw favoriete items worden met extra korting thuisbezorgd. Bij de QR-bordjes vind je namelijk een speciale kortingscode, die slechts 24 uur geldig is. Je bestelt de kleding via de speciale bestelzuilen inde pop-upshowroom of via de SHEIN-app. Ondertussen kun je met je favoriete items een fijne (mini) shoot doen, want in de pop-upshowroomzijn meerdere social media friendly corners gecreëerd.

Doen!

Vergeet de SHEIN-app niet te downloaden, want daardoor gaat het bestellen niet alleen sneller, de eerste 300 bezoekers krijgen op vertoon van de app tevens een gratis SHEIN-goodybag. Dus dat is altijd leuk meegenomen!

De unieke SHEIN pop-upshowroom vind je op Amsterdam Centraal, aan de IJ-zijde van 23 tot en met 25 september 2022. Geopend van 10.00 tot 20.00.

Over SHEIN

Een van mijn favoriete shirts van Shein die in de top 22 staat!

SHEIN wil mode bereikbaar maken voor iedereen, SHEIN vindt dat kleding je persoonlijkheid moet reflecteren, en dat je met je kleding uit moet kunnen stralen wie jij bent. Door de toegankelijke prijzen en het feit dat ze in meer dan 150 landen ter wereld verkopen, maken ze modieuze kleding, waarin je kan zijn wie je bent, voor iedereen binnen handbereik.

Gerelateerde artikelen