Alle essence pretty fast nagellak swatches

by Mariska

De essence pretty fast nagellak heb ik op de kop getikt en deze wil ik graag laten zien. Op Instagram zag ik het pr bureau van essence al met een prachtige roze caravan langs gaan bij een aantal mensen om de lakjes uit te laten proberen. Zo leuk gedaan! In totaal heeft deze essence pretty fast nagellak 6 kleuren en deze heb ik dus alle 6. Wel net zo leuk om dan ook alle kleuren te laten zien natuurlijk! Kijk mee!

Lees ook: essence 24/7 hand cream & mask review

essence pretty fast nagellak swatches

essence pretty fast nagellak

Klaar voor de start? De mooie FAST nagellak is binnen 40 seconden droog, zodat je de kleur ’s ochtends snel aan je outfit kunt aanpassen. De nagellakken zijn ook altijd klaar voor gebruik onderweg en passen zeker in elke handtas dankzij het kleine 5 mililiter flesje. Met ultracoole tinten om uit te kiezen, staan kleurrijke stijlexperimenten zeker op de agenda! Wie kan er weerstand bieden?

01 Quick ’n Pink

01 quick n pink essence pretty fast

Quick ’n Pink is een heel lichtroze lakje en ik heb het vaker met die lichtroze lakjes dat ze niet zo goed meewerken. Deze ook weer. Het is een leuk kleurtje, maar qua lakken werkt het niet voor mij. Je hebt minstens 2 laagjes nodig om het goed dekkend te krijgen.

02 Blush Rush

02 blush rush essence pretty fast nagellak

Oeh Blush Rus vind ik wel een hele mooie kleur. Zachtroze of een beetje pastel-achtig. Ergens misschien ook een beetje nude. Hij dekt op zich goed vind ik. Mooi kleurtje! Hier draag ik 2 laagjes.

03 Ready Steady Red

03 ready steady red essence fast dry nagellak

Ready Steady Red is ook al zo mooi en dekt zelfs in 1 laagje! Normaal ben ik absoluut fan van 2 laagjes, maar op de foto heb ik maar 1 laagje aangebracht. Je kunt dat altijd doen, maar met een enkele laag heb je denk ik al genoeg dekking. Alleen maar fijn!

04 Cherry On The Run

essence pretty fast nagellak cherry on the run

Cherry On The Run is ook een van mijn favorieten uit deze essence pretty fast collectie. Dekt ook weer zo goed in 1 laagje, maar voor de volledigheid kun je er 2 aanbrengen. Op de foto heb ik er 1 aangebracht.

05 Purple Express

essence pretty fast nagellak purple express

Purple Express vind ik ook mooi. Soms vind ik het mooier om donkerdere nagellak te dragen en daar past deze paarse variant heel erg goed bij. Dekt ook fijn en op de foto draag ik 2 laagjes.

06 Yellow To Go

essence pretty fast nagellak yellow to go

Net zoals de eerste is deze Yellow To Go ook niet fijn. Meningen zullen vast verschillen, maar ook deze krijg ik niet geweldig op mijn nagels. Geel is niet echt mijn kleur, maar dit pastel gele kleurtje vind ik dan wel weer leuk voor de zonnige dagen.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?