Kerstcadeau tip: gepersonaliseerde sterrenkaart + kortingscode

bestecanvas muismat coco noir chanel

De decembermaand komt eraan en dat betekent Sinterklaascadeaus en een leuk kerstcadeau voor onder de boom. In dit artikel laat ik een heel bijzonder artikel zien van BESTECANVAS.nl, namelijk een gepersonaliseerde sterrenkaart. Zelf vind ik dit een heel bijzonder cadeau en daarom heb ik hiervoor gekozen. Sowieso vind ik het heel interessant om dingen te weten te komen over bijvoorbeeld het sterrenstelsel, horoscoop of karaktereigenschappen op deze manier. Daarom schrijf ik over deze gepersonaliseerd sterrenkaart om jou te inspireren om een uniek cadeau aan iemand te geven, weer eens iets anders dan de standaard dingen als een chocoladeletter, taaipop of speculaaspop.

De gepersonaliseerde sterrenkaart

gepersonaliseerde sterrenkaart

Mijn keuze is gevallen op deze sterrenkaart die gepersonaliseerd is. Ik heb ervoor gekozen om mijn geboorteplaats, geboortetijd en geboortedatum te kiezen. Zo stonden dus de sterren op het moment dat ik geboren werd. Hoe cool? Zelf heb ik gekozen voor de zwarte kleur, maar je kunt ook kiezen voor blauw, koraal, groen en andere kleuren. Net wat je mooi vindt en wat ik jouw (of de ontvanger) zijn of haar interieur past. Ik heb gekozen voor zwart omdat dit het beste in mijn interieur past. Een industriële uitstraling heb ik in huis, met zwarte meubels en gouden accenten.

Nu heb ik gekozen voor mijn geboortedatum op de sterrenkaart, met de geboorteplaats die daarbij hoort, maar je hebt natuurlijk veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan de plaats, tijd en datum waarop jij het ja-woord gaf, waarop een van je kinderen (of je huisdieren) is geboren, je je eerste vakantie met je echtegeno(o)t(e) had of een ander magisch moment Op deze kun je dit op een mooie manier laten vereeuwigen.

Andere fotocadeaus

Op de bovenste foto zie je een gepersonaliseerde muismat met een foto die ik zelf heb gemaakt. Ik houd van parfum en daarom een mooie foto van Coco Noir van Chanel. Een muismat is altijd handig, zeker nu ik fulltime zzp’er ben en lekker vanuit huis werk.

Daarnaast kun je ook een photoshoot cadeau geven en een mooie foto op aluminium laten maken om een herinnering vast te leggen. Dit wilden wij eigenlijk nog doen op het moment dat mijn vader nog leefde, maar helaas is dat er nooit van gekomen. Erg jammer, maar zulke herinneringen zijn echt mooi om een plekje in je interieur te geven, net als de sterrenkaart.

Vaak is het zo dat als je een gepersonaliseerd cadeau geeft, de ontvangeer ook het idee heeft dat je er meer aandacht aan hebt besteed.

Kortingscode

Krijg meer dan 90% KORTING in totaal! Gebruik mijn code DOORMARISKA10 en ontvang een EXTRA KORTING van 10% op alle bestellingen! Ga naar www.bestecanvas.nl en voer de code DOORMARISKA10 in de winkelwagen in om je korting in te wisselen.

* Code kan meerdere keren gebruikt worden en is geldig tot 31 december 2022

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook