Essence Out of Space stories nail polish

essence out of space stories nail polish

Op het moment dat ik deze Essence Out of Space Stories nagellak zag wist ik dat ik ze wilde hebben. Of ik ze allemaal wilde wist ik nog niet, dat zou ik bekijken in de winkel als ik daar was. Bij mijn wekelijkse tripje naar de Trekpleister (die gelukkig nu op het dorp zit!) zag ik dat de Essence Out of Space Stories nagellak er was en keek welke ik wilde hebben. Ik koos er 5 uit die meegingen naar huis. Wederom heb ik deze foto’s gemaakt met mijn mobiel, omdat mijn SD kaart spoorloos is. Gelukkig heb ik wel een nieuwe besteld.

Lees ook: China Glaze Liquid Crystal

Essence Out of Space Stories nagellak

essence out of space stories nail polish
03 Space & Glam – 04 Beam me up – 05 Intergalactic adventure – 06 We will spock you! – 07 1000 Light years away

Dit zijn de 5 lakjes die ik heb gekocht van Essence en vond ik ook de mooiste. Ik ben er mee gestopt om hele limited editions te kopen waarvan ik de helft niet draag en alleen maar meeneem om te laten zien op mijn blog. Dat vind ik gewoon zonde. Dit zijn kleuren die ik wel zal gaan dragen en vooral de zwarte vind ik echt heel erg mooi. Ik ga deze laten zien! M’n best heb ik zeker gedaan op de swatches, alleen de foto’s zijn gemaakt met mijn geliefde mobiel, de Samsung Galaxy S7 Edge. Ben zelf ook benieuwd hoe het eruit komt te zien, haha!

03 Space Glam

Essence space stories space glam

Space Glam is een kleur waarvan ik had gehoopt dat hij beter zou dekken en toch mooier zou zijn. Het is een soort paarse lak met daarin verschillende kleuren shimmer, waaronder goud. Prachtig in het flesje, maar valt toch wel tegen op je nagels. In 1 laagje dekt het helemaal niet mooi en een tweede laagje valt het op zich wel mee. Hij valt jammer genoeg niet zo mooi op als in het flesje lijkt.

04 Beam me up!

Essence space stories beam me up

Beam me up! is een lakje dat wél dekt in 1 laagje. Tenminste je kunt een laagje gebruiken, maar om het mooi af te maken kun je een tweede laagje gebruiken. Op de foto draag ik twee laagjes. Het is een mooie roze nagellak met daarin, zo lijkt het, holografische glitter. Heel erg mooi!

05 Intergalactic adventure

Essence space stories Intergalactic adventure

Van deze lak had ik ook gehoopt dat hij er heel erg mooi zou uitzien op mijn nagels met de kleuren die je in flesje ook ziet. Helaas is dat niet zo. Het is meer een hele donkerblauwe kleur met daarin glitter dan dat je de rest van de kleurtjes ziet. Ook heel erg mooi, maar stiekem had ik dus gehoopt op meer. Deze dekt eigenlijk in een laagje maar een tweede laagje, zoals op de foto, maakt het helemaal mooi af.

06 We will spock you!

essence space stories we will spock you

Dit is een zilveren, lichte, holografische nagellak. Heel erg mooi in de zon, al was dat weer lastig vast te leggen op de foto. Je ziet het wel een beetje maar in het echt is het nog mooier! Dit is een hele lichte nagellak en dekt eigenlijk niet zo goed. Je hebt minimaal twee laagjes nodig en ik denk dat hij als top coat ook goed zijn werk zou gaan doen. Je kunt hem dan over een matte of cream nagellak gebruiken voor het mooie effect.

07 1000 Light years away

essence space stories 1000 light years away

Naar 1000 Ligt years away was ik zó benieuwd! Past ook echt in de Essence out of space stories lijn. Hij is in het flesje echt super mooi ook. Een hele zwarte nagellak die zowel shimmer als wat grotere glitters bevat. Deze glitters en shimmer veranderd van kleur in het licht als je het beweegt. Wat mij opviel is dat deze niet in een laagje dekt. Had ik stiekem verwacht, maar een tweede laagje heb je zeker wel nodig om je nagels er niet doorheen te zien. Dit is ook wel een absolute favoriet en draag ik op dit moment ook.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Essence Out of Space Stories nagellak is nu net in het assortiment van Essence verkrijgbaar en vanaf het moment dat ik ze zag wist ik dat ik er een paar wilde hebben. Deze vind ik heel erg mooi, met de zwarte als absolute favoriet. Op zich hele leuke lakjes en een leuke toevoeging aan je nagellak stash.

Je koopt de Essence Out of Space Stories nagellak bij Trekpleister en Kruidvat voor €1,99 per flesje. Hierin zit 9ml aan lak.

Lees ook:
Catrice Spectra Light nail polish
China Glaze Shocking Pink
Dior Rosy Bow

Geverifieerd door MonsterInsights