Essence Happy Holidays adventskalender (spoilers!)

essence-HAPPY-HOLIDAYS-advent-calendar

Sparkling X-mas countdown with limited beauty advent calendar Tik tak, tik tak … Het seizoen van cadeautjes geven komt dichterbij. Hoe kun je de spanning nog meer opbouwen dit jaar? Met de essence HAPPY HOLIDAYS adventskalender natuurlijk. De kalender bevat 24 beauty verrassingen die de kerstperiode gegarandeerd nog mooier maken! Bovendien zorgen de producten in de kalender voor een complete kerstlook – dus we zijn echt klaar voor de feestdagen.

[content-egg-block template=offers_list]

essence happy holidays adventskalender

essence happy holidays adventskalender

Alles sprankelt, de geur van kerstkoekjes en punch hangt in de lucht, we blikken terug op de afgelopen periode en maken ons klaar voor de mooiste tijd van het jaar! En er is één ding dat het kerstseizoen nog beter maakt: een goed gevulde adventskalender die het aftellen naar de feestdagen nog leuker maakt. Met de limited edition essence HAPPY HOLIDAYS adventskalender staat beautylovers een echte traktatie te wachten, want achter elk van de 24 deurtjes gaat een sprankelende verrassing schuil. De exacte inhoud is natuurlijk nog geheim, maar we kunnen je dit verklappen: met deze producten zijn gelukkige momenten gegarandeerd!

Je vindt onder andere een prachtige highlighter, lipstick, nagellak en lipmasker. Veel belovend dus! Je ziet de andere producten uit het voorproefje hierboven op de foto. Dit is niet alles dus!

Een klein voorproefje voor iedereen die de spanning niet meer aankan: achter de deurtjes van de essence Happy Holiday adventskalender zitten onder andere voedende producten verstopt zoals een hydraterende doorschijnende lippenstift, een overnight lipmasker of goudkleurige eye patches in de vorm van een ster. Een sprankelende kerst highlighter, een blender brush en een winterse nagellak in miniformaat zorgen ook deze kerst voor een exclusieve make-up look. Het matterende oil control paper is perfect voor tijdens het kerstfeest want het verwijdert in een mum van tijd ongewenste glans van het gezicht. En dat is niet alles: de adventskalender van essence heeft nog veel meer verrassingen!