Dit is vervelend op een blog

vervelend op een blog

Allereerst; het zijn de dingen die ik zelf vervelend vind op een blog en natuurlijk kan ik niet voor iemand anders spreken. Er zijn namelijk een aantal dingen die heel vervelend zijn op een blog als je die bezoekt en voor mij wel een reden zijn om die heel weinig of zelfs niet meer te bezoeken en al helemaal niet ergens te volgen. Klinkt een beetje hard, maar is wel zo! Wat vind jij vervelend op een blog?

Lees ook: Professioneel bloggen – Tips en stappenplan eigen blog beginnen

Dit is vervelend op een blog

Teveel anti spam opties

Ik snap best dat je geen spam op je blog wilt en al helemaal niet heel veel spam reacties wilt gaan modereren per dag, maar er zit wel een limiet aan. Sommige bloggers hebben het bekende ‘reken sommetje’ die je moet invullen en vervolgens moet je reactie nog gemodereerd worden. Of op blogs die via Blogger gaan; de vervelende cijfer reeksen die je nog moet invullen en dan per ongeluk verkeerd invult. Hup, kan je weer opnieuw beginnen. Niet doen dus! Beperk het tot één dingetje.

Slechte foto’s

Tussen slecht en heel slecht zit natuurlijk ook een verschil, maar ik bedoel neem wel de moeite om je nagelriemen en de rest van je vingers even schoon te maken voor je de foto’s maakt die vervolgens op je blog komen. Zelf heb ik me hier ook schuldig aan gemaakt, maar nu gebeurt het (bijna!) niet meer.

URL die niet opent in een nieuw venster

blog vervelend
Photo by Andrew Neel on Pexels.com

Zonde! Zo gaan je bezoekers dus van jouw blog af naar de URL die zij aanklikken. Ik vind het zonde, maar ook erg irritant eigenlijk. Dan moet ik weer terug of sterker nog, dan laat ik het ook maar. Misschien ben ik een piet lut, maar ik vind dat echt een irritatie. Je klikt op een link bij de reacties en je gaat direct naar die blog, niethandig.
Download deze plugin voor WordPress: Open in New Window Plugin, activeer hem en probleem is in één keer opgelost! En in je artikelen kun je, als je een link invoegt, het hokje eronder aanvinken zodat die link ook in een nieuw venster opent.

Te felle kleuren

Ik kom wel eens op een blog die een bepaald schreeuwend kleuren schema gebruiken. Titels in het geel of gif groen en dan een donkerbruine achtergrond. Nee. Gewoon niet doen. Het schreeuwt, het is vervelend en de foto’s vallen niet meer op door de tierlantijntjes waar op gelet wordt. Je kunt het beter neutraal houden met sowieso een witte achtergrond.

Slecht te lezen lettertypes

Dit hoort misschien wel een beetje bij de vorige, maar ook dit is wel belangrijk. Of je het een slag kleiner doet maakt niet uit, maar laat het leesbaar zijn voor je bezoekers. Heb wel eens lettertypen voorbij zien komen wat dan klein is, een dun / licht lettertype is zodat hij nog lastiger leesbaar is. Beter gebruik je een die vaak voorkomt op blogs zoals, Arial, Calibri, Trebuchet MS, Century Gothic, Tahoma, Verdana of Open Sans.

Punten en komma’s & me en mijn

Als je een lap tekst leest (zoals je nu ook doet ;)) is het wel fijn dat er ook leestekens gebruikt worden. Soms worden er ellenlange zinnen getypt en dat is hinderlijk. Heel hinderlijk. Ook een kleine tip; het is MIJN blog niet ME blog. ME of MIJ ben jij zelf en MIJN is iets wat jij bezit. Jij bent me mijn vriendin. Dit is me mijn blog. En ga zo maar door! Spelfoutjes kan iedereen overkomen en dat is geen probleem zo lang het maar binnen de perken blijft en al helemaal in een titel van een artikel.

Op Blogger / Blogspot / WordPress.com

Dat je per se moet inloggen met een WordPress.com account of dat je bij Blogger ook 30 opties hebt op mee in te loggen, behalve de optie NAAM / URL. Juist, schakel het in, je zult zien dat je meer reacties krijgt. Ik ga namelijk niet mij voor 1001 dingen aanmelden, om vervolgens in te loggen en bij iemand een reactie achter te laten, nope.

Dit is natuurlijk vanuit mijn ogen en wat ik persoonlijk gezien erg vervelend vind op een blog. Iedereen kan natuurlijk zijn of haar eigen draai hier aan geven en kijken of je wat met deze informatie doet 🙂

Lees meer:
Blog tips en tutorials

Wat vinden jullie vervelend op een blog?

72 Reacties

 1. Jana
  20 februari 2016 / 11:08

  Ik ben het opnieuw helemaal met je eens! Ik vergat vroeger ook vaak de optie openen in een nieuw tabblad aan te vinken maar de laatste maanden probeer ik er extra goed op te letten! Bedankt voor de tip over de plug-in! Die zorgt er dus voor dat alle links, ook uit oude artikelen, in een nieuw tabblad openen?
  Lees het laatste blogbericht van Jana – Make-up die ik dit jaar wil opgebruikenMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   20 februari 2016 / 11:09

   Nee, maar bijvoorbeeld wel de namen bij de reacties 🙂 volgens mij kun je het een en ander instellen ook!

 2. Rochella
  12 augustus 2015 / 12:28

  Ik geniet van je artikelen en ik vind je schrijfstijl erg mooi en leerzaam. Je brengt veel valide punten naar voren. Ik heb sinds vandaag een bloglovin button. Pls follow back. Xoxo
  Lees het laatste blogbericht van Rochella – #OOTW by RoshMy Profile

 3. Patricia Schmitz-Heres
  13 april 2015 / 20:40

  Herkenbaar inderdaad. Vooral dat gebeuren op Blogger, dat vind ik zo irritant… Daar reageer ik dan ook nooit.
  Lees het laatste blogbericht van Patricia Schmitz-Heres – Spam je blog!My Profile

 4. 13 april 2015 / 18:59

  Die laatste en eerste vind ik echt mega irritant! Vooral wanneer ik voordat ik een reactie kan achterlaten een som moet beantwoorden die ik niet eens uit mijn hoofd kan uitrekenen 😆

 5. 13 april 2015 / 13:35

  Klopt helemaal! Vooral de me en mijn, kom op zeg, dat is toch de basis uit het eerste leerjaar?? Heel erg vind ik dat en verder wel goeie tips!

 6. Linda
  13 april 2015 / 11:26

  Ik ben het wel met je eens hoor en vind dat dat je het mooi meer hebt geschreven. Hoe makkelijker een site werkt, zeker met reacties achterlaten, hoe aantrekkelijker het is om daadwerkelijk een reactie achter te laten ben ik helemaal met je eens. Het puntje; site openen in nieuw venster vind ik persoonlijk een hele belangrijke. Dan maar een Pietje precies hoor, maar vind wel dat je wat ‘moeite’ mag doen voor je bezoekers 🙂 en zeker om ze dan te houden! 😉

 7. Merel
  13 april 2015 / 11:08

  Ik vind het ook zo irritant als je voor je een reactie kan plaatsen nog allemaal rekensommetjes moet doen en teksten over moet typen.. heel herkenbaar dit!
  Lees het laatste blogbericht van Merel – iPhone 6 it isMy Profile

 8. 13 april 2015 / 11:03

  Ik irriteer me ook altijd aan de onmogelijke opties om spammers te voorkomen. Soms ben je al 5 minuten kwijt aan aangeven dat je geen spammer bent. M’n andere grote irritatie is inderdaad dat je niet kunt reageren met naam/url… ik wil inderdaad niet overal accounts hoeven aanmaken.
  Lees het laatste blogbericht van Priscilla – Knutselen – superhelden fotolijst met strijkkralenMy Profile

 9. 13 april 2015 / 11:00

  Dit is zoooooooo herkenbaar! Zeker het stuk dat over de leestekens gaat! Of de spelfouten. Of de slechte foto’s en het slechte design (ben zelf fotografe en grafisch designer en dan merk je zulke dingetjes snel op!)
  Je artikel is echt goed geschreven seg! Je hebt er een nieuwe subber bij 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Thecreativitycove – What real life Bratz dolls would look likeMy Profile

 10. 13 april 2015 / 10:59

  Ik vind vooral dit heel hinderlijk s’ morgen dan denk ik echt och meid dat is toch zo fout. wat ik ook vervelend vind is als foto’s heel klein zijn of een niet zo mooie lay-out. Ik weet niet vind ene layout echt een belangrijk iets en als dat er gewoon standaard en niet zo goed uitziet klik ik snel weg. Ik vind die comment systemen ook irritant dat als je voor de tweede keer komt opnieuw je naam, email en website moet opgeven omdat hij het niet bewaard! Goeie punten, ik begrijp je frustraties en sluit me er volledig bij aan!
  Lees het laatste blogbericht van alexa – Alexa’s Life |Stappen, lucardi en schoenenMy Profile

 11. 13 april 2015 / 10:24

  Ik vind het vervelend dat ik bij Blogger soms geen reactie kan achterlaten. Zoals nu, op mijn laptop dan klik ik op publiceren en vervolgens gebeurt er niks. Of de pagina gaat laden en dan is mijn reactie weg! Heel vervelend als ik echt iets wil achterlaten en in contact wil blijven met een blogger.
  Verder vind ik spelfouten heel erg vervelend, vooral als het gebeurt bij woorden waarvan ik denk dat dit tot de basiskennis behoort..d/t fouten, woorden los geschreven i.p.v. vast. Ik maak deze fouten ook wel eens maar bij sommige bloggers komt dit vaak voor; alsof ze hun artikel niet extra nalezen voordat ze het gaan publiceren.

  En als laatste vind ik pop-ups ook uit den boze. Zeker als je vanaf een mobiel of tablet een blog bezoekt…vaak kan je dat ding dan niet eens wegklikken…dus dan lees ik de blog gewoonweg niet..
  Lees het laatste blogbericht van Het Sushimeisje – De invloed van Koreaanse tv series op gender rolpatronen in Hong KongMy Profile

 12. Jan
  13 april 2015 / 10:11

  Totally feelin’ you haha!
  Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet eens weet of mensen zich bij mij moeten inloggen met een ander account om te reageren.
  Ik zit zelf bij Blogger,
  heb sowieso niet van die anti-spam dingen erbij,
  maar of ze kunnen reageren… Geen idee eigenlijk!


  Lees het laatste blogbericht van Jan – OUTFIT ║ Happy Easter!My Profile

 13. 13 april 2015 / 09:51

  Ik vind het ook altijd zo zonde als blogs doorlinken in hetzelfde venster. Je stuurt als het ware je bezoekers gewoon weg.

  En als mensen geen of te lange alinea’s gebruiken, dat leest te saai, dus daar begin ik niet aan.
  Lees het laatste blogbericht van diana – Outfit: flower-pantsMy Profile

 14. 13 april 2015 / 09:37

  Ik ga volledig akkoord! Ik stoor me aan exact dezelfde dingen.
  Als taalkundige erger ik me trouwens aan nog veel meer taalfouten. Beroepsmisvorming… 😉
  Lees het laatste blogbericht van Lynn C – Mindfulness: een zweverig gedoe?My Profile

 15. 13 april 2015 / 09:23

  Heel herkenbaar! Nou is onze achtergrond niet wit, maar we wilden er iets anders uit zien dan andere blogs (de meeste zijn toch wit met een pastel kleurtje).
  Ik kan ook niet tegen onscherpe foto’s, enorm irritant!
  Lees het laatste blogbericht van Laura – Dagelijkse hap – Game of Thrones TAGMy Profile

 16. Veronique
  13 april 2015 / 09:13

  Een hoop herkenbare dingen inderdaad. Al heb ik zelf ook soms last van de link in dezelfde pagina openen. In de gratis wordpress versie (menu) kan ik dat volgens mij al niet aanpassen dat hij in een nieuw scherm opent, helaas.

  En me en mijn is echt zo irritant. Dan sla ik de blog al over. 😳
  Lees het laatste blogbericht van Veronique – Het enige echte kleurboek voor grote kinderenMy Profile

 17. 13 april 2015 / 08:49

  Slechte foto’s, tja wat zijn slechte foto’s? Ik ben soms ook niet tevreden daarover, en mijn ‘werkruimte’ Is erg beperkt jammer genoeg, ik heb geen aparte kamer met witte meubels en veel licht tja..roeien met de spanen die je hebt! Maar goed al doende leert men denk ik dan! Ik vind die overbelichte witte foto’s juist iets wat mij irriteert..ziet er voor mij onnatuurlijk uit, maar dat ben ik. En overduidelijke telefoon foto’s..inversteer dan voor een goede camera mensen!! Voor de rest helemaal mee eens hoor haha!

 18. 13 april 2015 / 08:42

  Wanneer mensen het verschil niet kennen tussen ‘me’ en ‘mijn’ is dat inderdaad heel irritant! Als docent Nederlands noem ik dat ‘de ziekte van me’ en ik moet zeggen dat mijn leerlingen het hierdoor wel doorkrijgen :). Herkenbare irritaties, allemaal!
  Lees het laatste blogbericht van Rose – Review: CITIx60 Guide book BerlinMy Profile

 19. Juudith
  13 april 2015 / 08:36

  Goed artikel! Vooral de laatste vind k de grootste ergenis! En slechte foto’s en te opvallende kleuren ook
  Lees het laatste blogbericht van Juudith – ABC Zelfportret Project – HMy Profile

 20. 10 maart 2015 / 23:16

  Ik hoop elke dag dat ik ik het goed gedaan heb. Ik zal ook fouten maken… Helaas wel.
  Ik haak af bij bloggers die elk artikel van een ander magazin afplukken. Copy/Paste blogs noem ik die.
  Tig unboxing filmpjes plaatsen,… En ik volgde ooit 1 blogger die echt elke foto maakt van haar nagels met op de achtergrond een wasrekje en een achterbuurt! Sorry? Nog nooit zo’n slechte kwaliteit gezien! Dus die volg ik al lang niet meer.
  Als je wilt bloggen, dan moet je investeren, simpel! Een beetje technisch zijn en vakneuroot!
  Lees het laatste blogbericht van Sonja – Odorex vijf jaar lang de nieuwe sterhoofdsponsor van Drunense Duinenloop!My Profile

 21. iiiThinkPink
  28 mei 2014 / 16:07

  Heel herkenbaar!

 22. 23 mei 2014 / 15:58

  Amen! En heb gelijk die plugin gedownload, was er al een tijdje naar opzoek, thanks.

 23. 22 mei 2014 / 22:58

  Ow zo herkenbaar dit haha. Ik vind die spamfilters ook altijd irritant. Sommetjes, cijfertjes invullen of inloggen..

 24. 22 mei 2014 / 22:06

  Ben het hier wel mee eens, vooral die eeuwige spelfouten, aarg! Ik zie zowat dagelijks “me favorieten producten”. Wat doet die N in Godsnaam aan favoriete? :p Heel vervelend

 25. 22 mei 2014 / 21:56

  Erg herkenbaar! Ik erger me vooral aan de spam filters, die cijfers en letters worden steeds langer.

 26. Inge
  22 mei 2014 / 20:48

  Ik vind het vooral vervelend als er muziek wordt afgespeeld als je op een blog komt.. zoiets hoort absoluut niet!

 27. Odyle Robyn
  22 mei 2014 / 20:38

  Kon het niet beter gezegd hebben !

 28. Manon
  22 mei 2014 / 20:29

  Ik sluit me ook aan bij jouw lijstje. Ik heb soms nog wel last van spellingsfouten

 29. 22 mei 2014 / 19:43

  OMG dat me en mijn erger ik me dus ook dood aan. Ik ben misschien van de oude garde ofzo. Maar ik heb het idee dat veel jonge mensen gewoon niet weten hoe dit grammaticaal gebruikt moet worden. Maar misschien ligt dat ook wel gewoon aan mijn (dikke 😉

 30. 22 mei 2014 / 18:05

  Ooooh herkenbaar!
  Ik sluit me dan ook mooi bij jouw lijstje aan!

 31. Romy | Big Cozy Sweater
  22 mei 2014 / 17:53

  Ik ben het met je eens, dat van die cijfers vind ik ook erg irritant, maar volgens mij heb ik dat ook op mijn blog, oeps..

 32. 22 mei 2014 / 17:09

  Allemaal hele irritante puntjes ja. Vooral dat moeten inloggen voor je kunt reageren.

 33. 22 mei 2014 / 17:04

  Ik ben het VOLLEDIG met je eens! Die dingen storen mij eigenlijk ook allemaal! 🙂

 34. 22 mei 2014 / 16:24

  Jaaa, helemaal mee eens! Vooral die url die niet opent in een nieuw venster, dan ben ik meteen weg haha! Liefs

 35. 22 mei 2014 / 16:14

  haha jaaa vooral deze: URL die niet opent in een nieuw venster

 36. Maris
  22 mei 2014 / 15:35

  Leuk artikel, veel is erg herkenbaar 🙂 !

  Alleen die van die links die niet open in een nieuwe tabblad of venster vind ik opvallend. Ik werk in de ICT en heb jaren gewerkt als Content Management Consultant.
  Volgens de officiële richtlijnen (zoals Drempelvrij) moet je juist NIET een link laten openen in een nieuw venster. Je moet de keuze altijd aan de gebruiker zelf laten of ze naar een nieuwe venster willen of in het zelfde venster willen blijven.

 37. Stéphanie
  22 mei 2014 / 14:45

  Allemaal heel herkenbaar. Vooral me/mijn en is/eens vind ik verschrikkelijk. Kom op, je zit op school, of je hebt op school gezeten, dan kun je dat kleine woordje, wat je relatief vaak gebruikt toch wel goed schrijven?

  En over dyslexie e.d. 9 van de 10 keer is dyslexie overrated, en in de gevallen dat diegene het daadwerkelijk heeft, of in erge mate, dan kan diegene toch wel zijn tekst na laten kijken door iemand die het niet heeft?

 38. Monique
  22 mei 2014 / 13:36

  Ik vind het zelf ook extreem irritant bij blogger dat er nooit een naam/url optie is terwijl ik graag wil reageren. Maar goed, niets aan te doen. Bedankt voor de plugin tip! Ik vink het altijd wel aan, maar dit maakt mijn leven wel een stuk makkelijker. <3

 39. Marlies
  22 mei 2014 / 13:01

  Ik vind dat je op alle punten gelijk hebt 🙂 Ik irriteer mij het vaakst aan de captcha’s en dergelijke. Hoeveel keer ik daar al verkeerd mee geweest ben…
  En de andere punten houden ook steek: ik hou ook van nette blogs, met goede foto’s, een goede tekst en een duidelijke lay-out. Op zich niet zoveel werk en ook zoveel beter als je naar merken gaat communiceren…

 40. 22 mei 2014 / 12:00

  Heel herkenbaar. Wanneer je op de link bij een reactie op mijn blog klik verlaat je ook gelijk mijn blog. Dit vind ik zelf ook jammer, dus bedankt voor de tip 🙂

 41. 22 mei 2014 / 11:57

  Herkenbaar! Ik ben sinds maart begonnen met mijn blog en er zitten nog steeds foutjes in in links etc. Erg vervelend! En ik heb nog geen goede camera, doe alles met mijn iphone en dat zie je soms wel 🙁 .

 42. Janouk
  22 mei 2014 / 10:39

  Haha grappig, heel herkenbaar, vooral dat je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen en dan vervolgens nog zo’n code moet invullen, dan plaats ik al geen reactie meer.
  Dat van die slechte foto’s heeft ook te maken met de camera die je hebt.. Sinds ik een spiegelreflex heb kan ik veel mooiere foto’s maken, maar ze zijn nog lang niet ‘prachtig’. Als de belichting maar goed is, vind ik, zodat je in ieder geval kunt zien WAT er op de foto staat, haha 😉

 43. Geanne
  22 mei 2014 / 10:16

  Ik ben het helemaal met je eens! Vooral de alle dingen die je soms moet doen/intypen voordat je een reactie kan plaatsen. Even off topic: wat heb jij een mooie standaard voor je camera! Weet je nog waar je deze hebt gekocht?

  • Mariska
   22 mei 2014 / 10:19

   Ik heb zo’n fotostudio van de Xenos ooit een keer gekocht (die ik nooit gebruik) en daar zat hij in. Kwam ik een paar weken terug achter, terwijl ik hem al een jaar of 2 blijk te hebben haha!

 44. 22 mei 2014 / 10:04

  Hihi, zeer herkenbaar! Ik kan me onwijs irriteren aan me/mijn en spelfouten. Zelf gaat het bij mij ook heus niet altijd perfect, maar sommige blogs hangen er van aan elkaar. Zelfs sommige grote blogs, dat snap ik echt niet.

  Dat open url in new window is zo handig! Ik vind het zo jammer dat ik op een blog op een link klik om vervolgens de site meteen te moeten verlaten.

 45. Annemiekish
  22 mei 2014 / 09:58

  Letters&cijfers in moeten vullen vind ik ook heeeel vervelend! Dan maar wat extra modereren 😉

 46. 22 mei 2014 / 09:39

  Ik ben hier heel neutraal in 😉
  Ik schrijf hoe ik schrijf, en dankzij dat heb ik wel een boel vaste lezers..
  Kijk punten en komma’s ok, dat is een kwestie van je stukken GOED doorlezen, en het liefste nog meerdere malen! Maar er zijn ook een boel meiden die bv dyslexie hebben en daar ga ik dus absoluut niet over zeuren. Ik heb moeite met bepaalde woorden, maar die zoek ik wel op op Google hahaha! Daarintegen zijn het veel jonge grietjes die veel “me” gebruiken valt me op.

  Slechte foto’s tja..foto’s maken is voor velen niet gemakkelijk. En ik heb zelf soms ook niet de beste foto’s soms dankzij slecht licht of net een verkeerde angle maar..al doende leert men! En ik zou zowiezo geen telefoon foto’s posten met duidelijk te zien in de reflectie dat je ook daadwerkelijke een telefoon gebruikt, zo fout!
  Beetje mensen in hun waarde laten denk ik, voor velen is het gewoon een hobby. Voor mij dus ook. 😉

  • Mariska
   22 mei 2014 / 10:04

   Iedereen in zijn of haar waarde laten ben ik helemaal met je eens. Mijn artikel was ook geen aanval hoor 😉 Heb absoluut respect voor mensen die dyslexie hebben.
   Het is ook mijn hobby, haha, ik prijs mezelf ook zeker de hemel niet in 😀

 47. 22 mei 2014 / 09:30

  Wat ik altijd zo vervelend vind is dat ik een blog open en het allereerste wat ik zie is een pagina vullende reclame! Die je dan eerst moet wegklikken.. Wat niet altijd goed lukt. Ooh en inderdaad het ‘me blog’ pffff. Maar ook wanneer het niet duidelijk is of een artikel nu een advertorial is of niet. Ik hou van duidelijkheid/eerlijkheid en niet dat ik eerst bij elke blog de disclaimer moet gaan lezen om erachter te komen dat het tekentje wat onderaan staat betekent dat het een advertorial is!

  • Mariska
   22 mei 2014 / 10:03

   Dat vind ik ook wel belangrijk, maar als er een € teken staat snap ik het wel 🙂 Ook of producten opgestuurd zijn vind ik fijn om te weten!

 48. Svenja
  22 mei 2014 / 09:26

  Vooral het invullen van cijfers en letters vind ik megaaaa irritant!

 49. Rosanne
  22 mei 2014 / 09:11

  Hier ben ik het helemaal mee eens. Ik heb eerste ook foto’s gemaakt met mijn mobiel. Nu heb ik al een tijdje een fijne camera, en dat is zo veel beter om naar te kijken. liefs x

 50. Mirne
  22 mei 2014 / 09:11

  Ik vind de anti-spam opties inderdaad ook erg vervelend. En inderdaad, ik wil gewoon inloggen met een naam. Url is ook altijd wel fijn, maar niet noodzakelijk.

  Al die stomme profielen die ik toch niet gebruik.

 51. 22 mei 2014 / 08:37

  Dit zijn ook de dingen waar ik me aan irriteer. Heb je net een reactie getypt en dan moet ik opnieuw beginnen omdat ik de code onjuist overneem… pfff.

 52. 22 mei 2014 / 08:17

  Hihi stiekem wel leuk en herkenbaar om te lezen! Ik vind ‘me blog’ ook altijd heel irritant, en het staat ook niet netjes.

 53. 22 mei 2014 / 08:05

  Mag ik er nog een aan toevoegen? 🙂 Blogs waarbij je ziet dat de schrijver kwantiteit boven kwaliteit verkiest. Zonde!

 54. 22 mei 2014 / 07:08

  Haha dat zijn ook de dingen die ik zelf heel vervelend vind. Vooral ook als je op een link klikt in een artikel, en dan van de pagina weggaat id!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.