Help! Welke producten passen het best bij mijn huid?

clinique biotherm skincare producten

Het blijft een zoektocht: het zoeken naar dé juiste producten voor jouw huidtype. Iedereen beveelt je een bepaald skincare product aan, je koopt het en het blijkt uiteindelijk niet voor jou te werken. Jij weer je geld uitgegeven voor een product wat toch niet werkt en je kan weer verder gaan zoeken. Maar geen zorgen want de skincare producten van Clinique en Biotherm hebben een breed assortiment aan producten geschikt voor verschillende huidtypes! 

Clinique

Clinique staat al jaren aan de top wat skincare betreft. De producten van Clinique zijn door ’s werelds beste dermatologen in laboratoria ontworpen. Clinique maakt hierbij alleen gebruik van krachtige en professionele ingrediënten zonder enige allergenen of irriterende stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je huid. Hierdoor vormen de producten van Clinique al jarenlang een succes bij het grote publiek. 

Het merk heeft in totaal maar liefst 17 collecties ontwikkeld voor verschillende huidbehoeftes. Zo zijn er collecties gericht op puistjes en onzuiverheden, voortdurende hydratatie (geschikt voor een droge huid) en tegen huidveroudering. Daarbij heeft iedere collectie een grote keuze aan producten die je weer kunt gebruiken voor je eigen skincare routine! Kortom, stop je zoektocht en start met het gebruiken van de producten van Clinique.

Biotherm

Net als Clinique kan Biotherm zeker niet ontbreken in het lijstje van beste skincare merken van de wereld. Biotherm is bekend om zijn premium skincare producten waarvan is bewezen dat ze de huid zichtbaar herstellen. Dit door vernieuwde ingrediënten, eco-vriendelijke formules en verpakkingen te gebruiken. Hun motto: Blue Beauty komt in vele producten terug en wijst naar een betere toekomst voor de oceanen. 

Biotherm heeft maar liefst 13 collecties voor verschillende huidbehoeftes ontwikkeld. De échte bestsellers van dit moment zijn de Blue Therapy Night nachtcrème geschikt voor de wat rijpere huid en de Aquasource Cica Nutri Cream geschikt voor de droge huid die wat meer hydratatie nodig heeft. Ontdek zelf wat het beste bij je past en shop je skincare via Parfumswinkel.nl.