Bloggen voor jouw website

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Een van de diensten die ik aanbied als Virtual Assistant is het bloggen voor jouw website. Het kan zijn dat je wel wilt dat er blogartikelen op jouw website komen, maar je daar geen tijd voor hebt, geen zin in hebt of geen kaas van hebt gegeten. Daarom heb ik deze dienst in het leven geroepen om jou te ontzorgen en het bloggen van jou over te nemen. Jij kunt je dan richten op de zaken waar jij blij van wordt. Als blogger heb ik veel ervaring met het schrijven van teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Denk hierbij aan de volgende onderwerpen die je ook op mijn blog kunt terugvinden. Dit zijn onder andere (iets anders is absoluut bespreekbaar):

  • beauty
  • lifestyle
  • reizen
  • eten en drinken
  • huisdieren

De pakketten die ik aanbied als blogger en het bloggen voor jouw website staan hieronder vermeld.

Bloggen voor jouw website als blogger

bloggen voor jouw website

Deze pakketten zijn niet gebonden aan een maand, maar dienen wel binnen 6 maanden gebruikt te worden. Je kunt zelf kiezen wanneer je dit wilt inzetten en daarover mag je mij mailen. Op die manier gaan we een planning maken, zodat we inplannen welke blogartikel wanneer op jouw website komt. Als blogger voor jouw website zorg ik ervoor dat de blogartikelen SEO proof zijn geschreven, wat betekent dat ze vindbaar worden in Google. Dat is heel erg belangrijk, want zo wordt jouw website of blog goed gevonden.

Losse artikelen afnemen is ook een optie. Dit gaat vanaf 3 blog artikelen á €34,95 ex. btw per blog artikel.

Maatwerk

Maatwerk is altijd mogelijk en ik denk graag ‘out of the box’ met je mee zodat we er samen uitkomen. Er is heel veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Zwart wit denken is aan mij niet besteed, grijs wel, want iedereen heeft andere wensen.

Als je onderstaand formulier invult, en al een beetje jouw ideeën aangeeft, dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om verder dingen te bespreken.

De bedrijven waarvoor ik blogs heb geschreven zijn o.a.:

  • Marstyle.nl
  • HULC.nl.
[contact-form-7 id=”71850″ title=”Bloggen voor website”]