Blijmakers voor dit najaar!

blijmakers dit najaar

De één is er dol op, de ander moet toch altijd wel even slikken als het zover is; de herfst. Het seizoen van natte, grijze dagen, maar ook het seizoen van nieuwe trends en gezelligheid. Wanneer je volop hebt genoten van de zomerse dagen kan deze terugval in vitamine D wel even rauw op je dak komen. Daarom is het goed om een aantal blijmakers te kennen, waar we ons op kunnen verheugen dit najaar. Dit zorgt ervoor dat je ook de donkere en druilerige dagen goed aankan. Wat de blijmakers zijn dit najaar? Lees snel verder.

Nieuwe gadgets

Traditiegetrouw ging de lancering van de nieuwe iPhone weer gepaard met veel mysterie en geruchten. Maar in september was het eindelijk zo ver, ee nieuwe iPhone 15 was daar. En je hoeft geen eens een enorme gadgetfreak te zijn om blij te worden van dit nieuwe apparaatje. Het is namelijk echt weer een enorme vooruitgang ten opzichte van zijn voorgangers. De iPhone 15 Pro Max kopen is naar onze mening er dan ook één in de categorie blijmakers. Het is een investering waar jij iedere dag veel plezier aan gaat beleven.

Denk aan een betere batterij, snellere processor en ook veel betere camera’s. Ja, je hoort het goed; niet één maar meerdere betere camera’s. Dus van de selfies tot de foto’s van veraf; overal sta jij vanaf nu nóg beter op. En het uiterlijk? Ook dat heeft een flinke opfrisbeurt gekregen, maar uiteraard wel met behoud van de prachtige Apple stijl. Kortom, hier wordt toch iedereen blij van?

De mode

Ook de mode is een reden om blij van te worden dit najaar. Waar we heel even de kant weer uit leken te gaan van de buiktruitjes en dunne wenkbrauwen, hebben we gelukkig ook nog een goede afslag die we kunnen nemen. Namelijk één richting stijl en comfort. Less is more is het credo, waar neutrale tinten en fijne stoffen centraal staan.

We kiezen liever voor kwaliteit dan kwantiteit, ook met het oog op duurzaamheid en klimaat. Wat écht een musthave is om blij van te worden? De zogenaamde dekbedjas. Hij mag groot en lang zijn, en vooral héél warm. Je loopt er bij volgens de laatste mode en hebt het nooit meer koud. Iets om echt blij van te worden!

Laat je dus niet kisten door een regenbuitje meer of minder. Wanneer de donkerte echt zijn intrede heeft gedaan, is er nog steeds genoeg leuk om je op te focussen. Een truc die ook heel goed werkt is om alvast te starten met de voorpret van een vakantie. Verruil de last minute korting voor de vroegboektarieven, het zal waarschijnlijk qua prijs niets uitmaken. Of je bent zelfs nog voordeliger uit. Je zult zien, dat acuut de zon in jouw huis gaat schijnen wanneer jij je kunt verheugen op jullie volgende vakantie.

Kortom, reden genoeg om een glimlach op jouw gezicht te toveren. Of dit nu is door een nieuwe gadget of in verband met de voorpret voor je volgende trip, doe er alles aan om de grijze dagen lekker buiten de deur te houden. Want één ding is zeker; de zon gaat vanzelf weer schijnen!

Geverifieerd door MonsterInsights