Douglas Home Spa Seathalasso review

by Mariska

Onlangs ontving ik van Douglas een pakketje met leuke giftsets. Een daarvan is deze giftset van Douglas Home Spa met de geur Seathalasso. Hier ben ik enorm enthousiast over en daarom ga ik mijn mening hierover delen en er meer over vertellen. Je kunt dus lekker van een ‘home spa’ genieten thuis in de badkamer. Even jouw me-time momentje die ook zo belangrijk is met producten die niet eens duur zijn. Goed betaalbaar en een lekker moment voor jezelf.

Lees ook: Binnenkort Kylie Cosmetics bij Douglas

Douglas Home Spa Seathalasso

douglas home spa seathalasso

Douglas Home Spa Seathalasso werkt dankzij bergamot en zeezout verkwikkend en verfrissend. De onweerstaanbare combinatie van jasmijn, sering en oranjebloesem met witte muskus en cedertonen laat je diep in de kracht van de zee duiken.

Allereerst vond ik de geur echt mega lekker toen ik het opende. En ook de zin met ‘enjoy the power of the sea’ vond ik wel interessant. Als ik aan de zee denk, dan denk ik aan een frisse bries, en fijn gevoel en inderdaad ook verkwikkend. En dat is het! De geur is zó lekker en ik heb dan ook echt het idee dat ik in een spa ben. Ik ervaar het ook als echt een heel fijn me-time moment en kan er enorm van genieten. Met deze geur wil ik namelijk echt langer onder de douche staan dan anders.

douglas home spa seathalasso review

De flacon is van plastic maar de dop voelt aan als staal. Links op de foto zie je de douchegel en rechts de body lotion. Wat mij opvalt is dat de geur niet alleen heerlijk is onder de douche, maar je blijft het ook nog best wel lang ruiken op de huid. Zonder het gebruik van de body lotion. Met de body lotion er als extra bij ruik je het nog intenser en het geeft nog meer een boost. De body lotion trekt heel snel in en voelt voor mij niet plakkerig aan, dus dat is zeker een pluspunt. Nog een pluspunt is dat de flacons van plastic zijn, zodat als ze vallen ze niet direct stukvallen op de badkamervloer.

De prijs van deze giftset van Douglas Home Spa kost €14,99 en ik vind dat de prijs zeker waard. Mede ook doordat je er een goede energie boost van krijgt, de flacons, de geur en eigenlijk dus alles. Een goede lichaamsverzorging en moment voor jezelf :)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?